To je to što me zanima!

Angelina traži da je se na Brijunima zaštiti od medija

Jolie želi angažirati Šerbedžiju u filmu koji planira snimiti s tematikom rata u Bosni i Hercegovini. S njom je prije toga odbio surađivati Željko Mitrović
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (35) u petak dolazi gledati 'Kralja Leara', predstavu kojom je prije deset godina Rade Šerbedžija (64) otvorio teatar Ulysses na Brijunima. Glumica, čije je osiguranje od srijede u izvidnici Nacionalnog parka Brijuni, strogo je zabranila nazočnost medija tijekom boravka. Jolie prije podne privatnim mlažnjakom stiže u Pulu, nakon čega će je osiguranje gliserom prevesti na Mali Brijun. Odsjest će, navodno, u vili Brijunci, gdje su boravile Sophia Loren i Gina Lollobrigida. Rezidencija sagrađena od bračkoga kamena otvorena je prije 53 godine. Angelina će smještaj i sav prijevoz platiti sama. Glasnogovornica kazališta Ulysses Marina Vujčić kaže da seksepilna glumica nije imala nikakve posebne zahtjeve.
- Zamolila je da je zaštitimo od novinara, tako da za predstavu neće biti akreditacija. No nitko ljudima ne brani da kupe kartu, ali postoji mogućnost da će Angelinino osiguranje oduzimati fotoaparate jer na to imaju pravo - kazala je glasnogovornica.
Angelina na Brijune dolazi jer želi angažirati Šerbedžiju da glumi u njezinu redateljskom prvijencu, koji se bavi ratom u Bosni i Hercegovini. Nije poznato hoće li s njom doći partner Brad Pitt (46) i njihovo šestero djece.
Rade Šerbedžija je za Jutarnji list rekao da s Angelinom već neko vrijeme razgovara o njenom redateljskom prvijencu. Misli da je Angie lijepa i pametna žena, a na Brijune ju je pozvao jer zna da voli kazalište.
TITO JE ČESTO NA BRIJUNE DOVODIO HOLIVUDSKE DIVE
Sophia Loren ‘70-ih je gostovala u vili Brijunki. Bila je Titova posebna gošća. Gina Lollobrigida i Elizabeth Taylor također su uživale na otočju.

Saznajte više o Angelininom redateljskom prvjencu

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 19.08.2010.

    sta si umislja ova futrola za kostur da je na privatnom otoku???

  • ZumZumZg 19.08.2010.

    razgovor Jaca - Angie!!!! Andželina, bjutful nejm, I to hev no koliđ , but anlajk ju a hev diploma hihihi... Ju vont 1??? Aj ken gedit for u.....

  • pravoglasa 19.08.2010.

    srbi ju odjebu jer ima predrasude pre nima, mi ćemo ziher popustiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare