To je to što me zanima!

Angelina u skandalu: Papiri za posvajanje Maddoxa su lažirani

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
PREVARA Muškarac je lagao da je otac dječaku kako bi ga glumica lakše posvojila. S Jolie je sve dogovorila žena osuđena za trgovanje djecom, Laurny Galindo
Vidi originalni članak

Uvijek se držim zakona i nikad ne bih uzela dijete u zemlji gdje je to ilegalno, govorila je Angelina Jolie (41) prije nekoliko godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sad je radnik humanitarne pomoći Mounh Sarah (51) priznao da je lažirao papire za posvajanje glumičina sina Maddoxa (15) iz Kambodže.

- Lagao sam sudu da sam njegov otac kako bi ubrzali postupak - objasnio je Sarah.

Amerika je 2003. imala strože zakone o posvajanju djece iz Kambodže zbog prevencije trgovanja ljudima. Mounh je surađivao s Laurny Galindo, koja je sve dogovorila s Jolie.

Američko tužiteljstvo je Galindo osudilo na 18 mjeseci zatvora jer je trgovala bebama. Sudjelovala je u 800 posvajanja te uzimala djecu iz obitelji i lagala da su siročad.

Mounh tvrdi da je zakonski Maddox još njegov sin jer glumica nije riješila problem s dokumentima.

- Bio bih sretan da Jolie više nikad ne dođe u Kambodžu - rekao je ogorčeni muškarac.

Jolie je, osim Maddoxa, posvojila Paxa (13) i Zaharu, a ima i biološku djecu Shiloh (10) te blizance Knox i Vivienne (8). Glumica je kritizirala Madonnu jer je usvojila sina Davida u Malaviju, gdje to nije regulirano zakonom.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • KOKKYCH 20.03.2017.

    Bila i ostala ružna, samo je sad ružnija

  • kung fu panda 20.03.2017.

    pa što se ovaj tip žali on je kašu zakuhao sad nek kusa

  • Sjajna25 20.03.2017.

    Hoćete li prestati već jednom s ovim snobovima? Kada obični ljudi rode ili posvoje dijete, o tome ni riječi. Ova luda baba posvojila bi ih valjda još 100 samo da se time hvali pred svijetom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare