To je to što me zanima!

Angelinu 'ulovili' nakon što se mjesecima skrivala od javnosti: Pažnju privukao tjelohranitelj

Ipak, izgleda kako je Brad kupio vilu pokraj Angelinine kako bi bio u blizini djece, a nedavno je u njihovoj kući proveo više od dva sata. Bivši partneri izgladili su odnos i odlučili ostati prijatelji
Vidi originalni članak

Glumica Angelina Jolie (45) u posljednje vrijeme rijetko se pojavljuje u javnosti, a brojni paparazzi svakodnevno prate svaki njezin korak. Ovaj put uspjeli su ju uhvatiti u šetnji s kćeri Vivienne (11) i tjelohraniteljem koji je privukao pozornost. Korpulentan muškarac osvrtao se oko sebe i pazio na glumicu dok su šetali Los Felizom, gradskom četvrti u Los Angelesu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Angelina Jolie napala Trumpa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Majka i kći zaputile su se u kupnju namirnica, a na sebi su imale zaštitne maske i rukavice. Strani mediji 'šuškaju' kako se Angelina nedavno pomirila i s bivšim partnerom Brad Pittom (55) s kojim neko vrijeme nije bila u dobrim odnosima. 

Unatoč tome što je prošlo tri godine od razvoda, Jolie nije htjela imati prijateljski odnos s popularnim glumcem. Dobitnica Oscara prema Bradu osjećala je gorčinu jer smatra kako je živote njihovih šestero djece okrenuo naopako. 

Ipak, izgleda kako je Brad kupio vilu pokraj Angelinine kako bi bio u blizini djece, a nedavno je u njihovoj kući proveo više od dva sata. Bivši partneri izgladili su odnos i odlučili ostati prijatelji. 

- Razvod je bio zaista kompliciran. Pred kraj moje veze s Bradom nisam se mogla prepoznati, kao da sam izgubila dio sebe...postala sam manja, nebitna, iako to nisam pokazivala - izjavila je glumica te dodala kako je bila istinski povrijeđena. Bivši par ima šestero djece -  sinove Maddoxa (18), Paxa (15) i Knoxa (11) te kćeri Zaharu (14), Shiloh (13) i Vivienne (11).

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Dekla 03.07.2020.

    Predivna je ona... Ali meni se zgadila kad se zvalila sa bratom na dodjeli nekih nagrada... Dakle zvalili su se, sa jezikom, i jos je izjavila da je zaljubljena u njega... od onda je ona meni fuj, predivna ali fuj.... koje droge su to bile...

  • kung fu panda 03.07.2020.

    I sa maskom dobro izgleda

  • 03.07.2020.

    Meni zgleda koda bu pukla po pola!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare