To je to što me zanima!

Angie i Ethan Hawke imali aferu dok je bio s Umom?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predatorica koja obožava “zabranjeno voće” prije sedam godina navodno se spetljala s Ethanom Hawkeom koji je bio oženjen s Umom Thurman
Vidi originalni članak

Bradu Pittu (46) navodno je rekla da je jedini zauzeti muškarac s kojim se ikad spetljala. Angelina Jolie (35) je predatorica koja obožava “zabranjeno voće”, piše u knjizi Andrewa Mortona, koji će uskoro objaviti Angelininu šokantnu biografiju.
U knjizi piše da je Angie spavala sa šest glumaca te im umalo razorila vezu ili brak. Jedan od njih je i Ethan Hawke s kojim se spetljala na snimanju filma “Taking Lives” prije sedam godina. On je tada bio u braku s glumicom Umom Thurman te se od nje rastao nekoliko mjeseci nakon navodne afere. Izvor kaže da Angelina Jolie i Ethan proveli nekoliko noći zajedno te da je nju “palilo” što se skrivaju kako Uma za njih ne bi doznala.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tajnamoja 09.06.2010.

    Na Angie valja jedino glava, tijelo joj je nezgodno, noge nikakve, ima zglobove kao muškarac. Nije najljepša i gotovo.

  • slay22 09.06.2010.

    Ethan je varao Umu na sve strane i zato su se razveli i čisto sumnjam da je nju i bilo koga sada briga s kim.

  • specijalist 09.06.2010.

    Angelina je strašno iskompleksirana žena. Kako je nekad bila zgodna, na šta je spala, to je strašno. Vide joj se samo oči, a sve te njene egzibicije su samo odraz vlastite nesigurnosti. Koja normalna žena se reže noževima i još ih i skuplja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare