To je to što me zanima!

Angie se odmara s djecom, pozira i priželjkuje Oscara

Angelina Jolie (33) je trenutno s obitelji u New Yorku jer promovira svoj film "The Changeling" koji bi joj navodno mogao donijeti i Oscara
Vidi originalni članak

Prekrasna glumica o kojoj su mediji do nedavno pisali da je depresivna i iscrpljena pokazala je da se osjeća dobro i izgleda bolje nego ikad. Angelina je u šetnju New Yorkom povela troje svoje djece: Shiloh (2), Zaharu (3) i Paxa Thiena (4).
Klinci su naime poželjeli pojesti malo "junk fooda" jer poznato je da njena djeca obožavaju grickalice Cheetos. Iako je prije dva mjeseca rodila blizance, Jolie je uspjela povratiti staru kilažu. Majka šestero djece potpuno je svoj život podredila njima.
Kako tvrdi posao majke je iscrpljujući, ali navikla se na takav kaos. Da ne bi ostala zatvorena u četiri zida, Angie je uz nagovor Brada odlučila pokrenuti karijeru. U New York je došla predstaviti novi film "The Chanegling" koji je režirao Clint Eastwood.
Jolie se navodno smiješi i Oscar za ovaj film, a s obzirom da iza projekta stoji nagrađivani Clint, ta teorija i nije daleko od istine. Angelina je svog prvog i jedinog Oscara dobila 1999. za sporednu ulogu u filmu "Girl, interrupted". Od tada Akademija ju nije niti nominirala. Ovaj film, predviđaju mnogi, mogao bi biti njen veliki "comeback". Boravak u SAD-u iskoristila je za snimanje editorijala za kreatora St. Johna. Crno bijele fotografije prikazuju Angelinu kao divu 1950-ih godina prošlog stoljeća. Jolie je za 12 milijuna dolara 2005. godine bila i zaštitno lice za ovu marku.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Kiki_09 07.10.2008.

    Slatka djecica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare