To je to što me zanima!

Aniston išla na potpomognutu oplodnju: 'Da su mi bar rekli neka zamrznem jajne stanice'

Aniston će se pojaviti na naslovnici posljednjeg broja časopisa Allure za prosinac 2022. Glumica je u intervjuu za časopis ispričala svoje iskustvo i 'izazovan put' koji je prošla dok je pokušavala zatrudnjeti
Vidi originalni članak

Glumica Jennifer Aniston (53) je po prvi put progovorila o svojim problemima s plodnošću i pokušajima potpomognute oplodnje, prenosi PageSix

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Aniston će se pojaviti na naslovnici časopisa Allure za prosinac 2022. Glumica je u intervjuu za časopis ispričala svoje iskustvo i 'izazovan put' koji je prošla dok je pokušavala zatrudnjeti. 

- Da nisam prošla kroz to, nikada ne bih postao ono što sam trebala biti. Zato sam toliko zahvalna za sve te loše stvari - rekla je, pojasnivši da je prije nekoliko godina pokušavala zatrudnjeti.

Tijekom godina medijskih nagađanja Aniston je 'prolazila kroz IVF (in Vitro Fertilization) i pila kineske čajeve'.

- Bacala sam sve na to. Sve bih dala da mi je netko rekao: 'Zamrzni svoje jajne stanice. Učini si uslugu.’ Jednostavno ne mislite. Evo me danas. Prošla baba s kolačima - priznala je glumica. 

Sada kada je sve gotovo glumica kaže da ne žali ni za čim i da čak osjeća malo olakšanje. 

- Nema više ‘Mogu li? Možda. Možda. Možda.’ Ne moram više razmišljati o tome - objasnila je Jennifer. 

Nakon što je podijelila svoju priču, Aniston je za časopis rekla da se osjeća 'kao da izlazi iz hibernacije'.

- Provela sam toliko godina štiteći svoju priču o IVF-u. Tako sam zaštitnički nastrojena prema ovim dijelovima jer osjećam da ima tako malo toga što mogu zadržati za sebe. … Nemam što skrivati - rekla je glumica. 

Iako Aniston nikada nije javno izrazila svoje probleme s plodnošću, napisala je komentar za Huffington Post u srpnju 2016. kako bi pojasnila da 'žene rade mnogo nevjerojatnih stvari osim rađanja'. 

UŽIVA S PRIJATELJIMA Jennifer Aniston kao da ne stari: U badiću pokazala vitku liniju i time oduševila svoje fanove

- Objektivizacija i ispitivanje kroz koje stavljamo žene su apsurdni i uznemirujući. Način na koji me prikazuju mediji jednostavno je odraz načina na koji vidimo i prikazujemo žene općenito, mjereno prema nekim iskrivljenim standardima ljepote - napisala je tada. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Špresa 10.11.2022.

    Mogu si misliti kako joj je teško bilo kad ju je ostavio, nije se ni snašla, a Anđa već trudna i po svim naslovnicama s Bradom, dobro je to i podnjela, bar na van

  • Beatrixx 10.11.2022.

    Stara prica da je izmedju nje i Brada puklo jer nisu mogli imati djece..

  • Bree1977 10.11.2022.

    Jel počela komunicirati sa ljudima koji nisu cijepljeni?Izjava stoljeća....

Komentiraj...
Vidi sve komentare