To je to što me zanima!

Aniston: 'Ne smatram da sam neispunjena jer nisam majka...'

Godine nagađanja o tome jesam li trudna i kada ću biti zaista su me iscrpile. Svaki put kada bih pojela sendvič netko bi me fotografirao i onda bi se povela rasprava o tome jesam li debela ili trudna, priča Aniston
Vidi originalni članak

Glumica Jennifer Aniston (50) prije dvije godine se razvela od drugog supruga Justina Therouxa (48) s kojim je bila u braku od kolovoza 2015. godine. Par je dao do znanja kako je odluka o razvodu bila obostrana te kako su odlučili ostati u prijateljskim odnosima, a u braku nisu dobili djecu. 

Nakon mnoštva nagađanja da je zvijezda serije 'Prijatelji' trudna, Aniston je odlučila stati na kraj tračevima te progovorila o majčinstvu. 

NE ŠTEDI NA BIVŠOJ Brad spiskao 522 milijuna kuna na kuću za Jennifer Aniston

- Godine nagađanja o tome jesam li trudna i kada ću biti zaista su me iscrpile. Svaki put kada bih pojela sendvič netko bi me fotografirao i onda bi se povela rasprava o tome jesam li debela ili trudna. Naše društvo smatra da je žena neostvarena ako nije udana i ako nije postala majka. Ne smatram se neispunjenom jer nisam mama. Ideja majčinstva me s vremenom jako počela plašiti - komentirala je Aniston u razgovoru za Huffington Post. 

Glumica je nedavno proslavila 50. rođendan, a među brojnim gostima na zabavi bio je i njezin bivši suprug Brad Pitt (55) koji joj je poklonio kuću na Beverly Hillsu u kojoj su skupa živjeli dok su bili u braku, u vrijednosti od 522 milijuna kuna. 

- Gubitak njihovog doma iz snova povećao je bol nakon njihovog razvoda. Jennifer je jako žalila što ju Brad nije kupio tada - ispričao je prijatelj blizak Jennifer. Ipak, želja joj se naposljetku ostvarila i Brad joj poklonio upravo tu kuću. 

POGLEDAJ VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 35

  • bree77 03.05.2019.

    Htjela ti to sebi priznati ili ne, uvijek će oko te teme ostati neka praznina, pogotovo kad dođu neke godine i ako ih dočekas sama sa neostvarenom ljubavi, sve se to vrati čovjeku u glavu, znam nisu svi stvoreni biti roditelji, ali kad znaš da nisi toliko loš, a probao nisi... Uvijek će ostati pitanje.

  • sjever i jug 03.05.2019.

    svaka zena koja je zdrava a ne zeli postati majka je sebicnjakusa..egoisticna.🤢🤮.drugo su zene koje ne mogu zbog zdravlja..😉

  • mily 03.05.2019.

    zašto veliki broj osoba voli voditi tuđu brigu, zabadati nos u privatni život drugih, osuđivati? mah

Komentiraj...
Vidi sve komentare