To je to što me zanima!

Anja Alavanja raznježila fotkom sa sinom: 'Ne želi u kolica bez da vrišti kao da ga netko kolje'

Voditeljica svoje ljeto provodi sa sinovima, a putem društvenih mreža pokazuje kako uživa u vremenu koje provodi sa svojim najmlađim. Podijelila je koje hirove ima njezin tromjesečni mališan
Vidi originalni članak

Voditeljica Anja Alavanja (38) odmor na moru provodi sa svojim sinovima. Svoje vrijeme najviše posvećuje najmlađem sinu Danu (3 mjeseca), a rekla je da joj u tome nekad pomažu i stariji sinovi Jakov (9) i Ivor (6).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Starije sinove dobila je u braku s glazbenikom Željkom Romcem (53), a Danov je njeno prvo zajedničko dijete s partnerom ekonomistom Vedranom Viljevcem (34).

- S obzirom na to da je treće dijete, nije mi bio problem ući u film brige o novorođenčetu. Baš uživam - rekla je za Gloriju.

Iako je ranije izjavila da je njen mališan nezahtjevna beba, priznaje kako je jako znatiželjan i živahan i da zbog toga teško zaspe.

- Mladi gospon “ne pada mi na pamet voziti se u kolicima, a ako me spustite kad zaspem, vrištat ću kao da me netko kolje (kako se to ljupko kaže na ovim prostorima)” i njegova, uskoro, biceps, triceps, mama - napisala je uz nedavnu objavu na društvenim mrežama na kojoj drži sina.

Njezine pratiteljice rekle su kako i same znaju za te slatke muke.

- Poznato mi je... moj se derao kao konj - napisala je jedna.

- Podrška. Moj 8-mjesečni sin do dana današnjeg isto. Ruke su mi k'o u Švarcike - našalila se druga.

Unatoč tome što Dan noć ne može prespavati "u komadu", iz fotografija je jasno da mu Anja to nimalo ne zamjera.

- Netko me nedavno pitao, da imam priliku postaviti jedno pitanje svojoj bebi, što bi je pitala. Pa naravno, “kako ti mogu pomoći da prespavaš noć" - prepričala je Anja na društvenim mrežama.

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • otherwise 21.07.2021.

    "voditeljica".... koja ima dvoje djece s jednim muškarcem, a treće s drugim.... pa za takve "dame" naš narod ima stari i svima jako dobro poznati naziv.

  • It's kišing 21.07.2021.

    Jedno ljeto smo se družili ja i Anjica... Dok nije otišla u onaj telant show... Od tada nije ista

  • Bristol Rovers 21.07.2021.

    jos par muzeva i par djece, zatrudnila d drugim dok bila u braku s prvim. odvratna zenturaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare