Obavijesti

Show

Komentari 25

Anja Alavanja raznježila fotkom sa sinom: 'Ne želi u kolica bez da vrišti kao da ga netko kolje'

Anja Alavanja raznježila fotkom sa sinom: 'Ne želi u kolica bez da vrišti kao da ga netko kolje'
6

Voditeljica svoje ljeto provodi sa sinovima, a putem društvenih mreža pokazuje kako uživa u vremenu koje provodi sa svojim najmlađim. Podijelila je koje hirove ima njezin tromjesečni mališan

Voditeljica Anja Alavanja (38) odmor na moru provodi sa svojim sinovima. Svoje vrijeme najviše posvećuje najmlađem sinu Danu (3 mjeseca), a rekla je da joj u tome nekad pomažu i stariji sinovi Jakov (9) i Ivor (6).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Starije sinove dobila je u braku s glazbenikom Željkom Romcem (53), a Danov je njeno prvo zajedničko dijete s partnerom ekonomistom Vedranom Viljevcem (34).

- S obzirom na to da je treće dijete, nije mi bio problem ući u film brige o novorođenčetu. Baš uživam - rekla je za Gloriju.

Iako je ranije izjavila da je njen mališan nezahtjevna beba, priznaje kako je jako znatiželjan i živahan i da zbog toga teško zaspe.

- Mladi gospon “ne pada mi na pamet voziti se u kolicima, a ako me spustite kad zaspem, vrištat ću kao da me netko kolje (kako se to ljupko kaže na ovim prostorima)” i njegova, uskoro, biceps, triceps, mama - napisala je uz nedavnu objavu na društvenim mrežama na kojoj drži sina.

Njezine pratiteljice rekle su kako i same znaju za te slatke muke.

- Poznato mi je... moj se derao kao konj - napisala je jedna.

- Podrška. Moj 8-mjesečni sin do dana današnjeg isto. Ruke su mi k'o u Švarcike - našalila se druga.

Unatoč tome što Dan noć ne može prespavati "u komadu", iz fotografija je jasno da mu Anja to nimalo ne zamjera.

- Netko me nedavno pitao, da imam priliku postaviti jedno pitanje svojoj bebi, što bi je pitala. Pa naravno, “kako ti mogu pomoći da prespavaš noć" - prepričala je Anja na društvenim mrežama.