To je to što me zanima!

Anja ima dečka: 'Srce mi je na mjestu jer sam ja tvoj odabir'

Najvatrenija sudionica showa 'Ljubav je na selu', čini se, opet ljubi. Na društvenoj mreži posvetila je pjesmu Dariju i napisala da su nakon uspona i padova napokon skupa
Vidi originalni članak

Anja Boronjek u showu 'Ljubav je na selu' spavala je s Alojzom Kanceljakom te je mislila da će s njim imati ljubavnu vezu. Ipak, Lojzek se uplašio Anje i krenuo dalje tražiti ljubav, a sreću je sada izgleda pronašla i ona.

Na Facebooku je objavila pjesmu i status koji je posvetila stanovitom Dariju s kojim je, čini se, već i prije bila u vezi.

- S ovom pjesmom započelo je sve Dario moj pa smo i raskidali, ukratko, imali smo i uspona i padova da bi na kraju opet završili zajedno i ne znaš i ja nemam pojma kako da ti više dokažem da mi je srce napokon na mjestu što sam ja tvoj odabir. Jer, da si odabrao neku drugu, iskreno, bilo bi mi krivo i žao i pitala bih se gdje sam to pogriješila da ja nisam ta, a ovako HVALA TI BOŽE I HVALA TEBI, LJUBAVI MOJA - napisala je Anja na 'fejsu' i uz status podijelila pjesmu 'See You Soon'.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • sosed 06.01.2017.

    morala je biti jako kmica dok se je zaljubljivao u nju

  • vozi Miško 05.01.2017.

    Koji dege.erici, užas. Ove se i Lojzek uplašio, a nije da je mali. Je.. te, spod.ba izgleda kao da je taman izašla iz zatvora gdje je bila glavna.

  • skviki 05.01.2017.

    ....kad se sjetim onog njenog "ženskog hjeboz***og glasića " i onog mlatarenja nožem ...ma da je jedina bolje malo lijeva,malo desna ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare