To je to što me zanima!

Anja Šovagović Despot i njena kći pjevat će skupa na festivalu

Iako glumica tvrdi da je Ana talentirana i za glumu, studenticu francuskog i engleskog jezika to zanimanje, kaže, nimalo ne privlači, ali će zajedno zapjevati
Vidi originalni članak

Ugodno ćete se iznenaditi. Ana svira klavir, išla je u glazbenu školu i savršeno pjeva. Ima bolji glas od moga, ističe Anja Šovagović Despot (51).

S kćeri Anom (20) snimila je pjesmu “Ljubi, sanjaj, samo to je važno”, s kojom će se predstaviti na festivalu “Pjesme Podravine i Podravlja” u Pitomači.

Iako glumica tvrdi da je Ana talentirana i za glumu, studenticu francuskog i engleskog jezika to zanimanje, kaže, nimalo ne privlači. A i Anja je “slučajno” završila u glumi.

- Budući da sam išla u glazbenu školu i svirala violončelo, mislila sam da ću upisati Glazbenu akademiju, ali gluma je uvijek bila ‘tu negdje’. Da me Zlatko Vitez nije pozvao u Histrione, možda nikad ne bih postala glumica - kaže Anja, koja je već nastupala na festivalima, a snimila je i album slavonskih pjesama posvećen ocu Fabijanu Šovagoviću.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • marci2812 26.05.2014.

    Kakva mati,takva i kci - odnosno ujak - samo niz u ergeli koji su se slešali na racun pokojnog oca,m odnosno - na racun svih nas.

  • Nevena_1_1 26.05.2014.

    Bože mi pomozi, ali majčino pjevanje više liči na dernjavu ,nego pjesmu. Poslušajte kad bude pjevala.

  • svanuće 26.05.2014.

    Bit će zanimljivo ,to je bolji izbor ,nego izbor stranke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare