To je to što me zanima!

ANKETA Čiji ste dnevnik gledali u nedjelju? HRT, RTL i Nova TV počeli su emitirati vijesti u 19

S Nove TV objavili su prve rezultate gledanosti. Navodno je njihov informativni program bio 112% gledaniji od prvog idućeg konkurenta
Vidi originalni članak

U nedjelju se Dnevnik Nove TV počeo emitirati u točno 19 sati iz nove televizijske redakcije, a sada su objavljeni prvi rezultati gledanosti. Navodno je svaki treći gledatelj pratio ovu informativnu emisiju, koja je dosegnula gotovo milijun gledatelja, javljaju s Nove TV.

POGLEDAJTE VIDEO:

Informativni program Nove TV bio je 112% gledaniji od prvog sljedećeg konkurenta, dodaju.

- Izuzetno sam ponosan na ovaj projekt, na kolege koji su neumorno radili i još jednom dokazali da su naša znanja i profesionalnost na najvišoj svjetskoj razini - rekao je predsjednik Uprave Nove TV, Dražen Mavrić.

Inače, novi studio prostire se na 600 metara četvornih i može se koristiti u svim smjerovima. Opremljen je 4K studijskim kamerama, LED rasvjetom, s nekoliko zakrivljenih videozidova, voditeljskim stolom...

Od sada Dnevnik Nove TV, Dnevnik HRT-a i RTL Danas počinju u istom terminu - u 19 sati. RTL je još sredinom lipnja promijenio  vrijeme emitiranja svoje središnje emisije RTL Danas, koja je ranije kretala u 18:30 sati.

BITKA POČINJE ANKETA Čiji Dnevnik večeras gledate? HRT, Nova TV i RTL emitiraju ga u isto vrijeme

U isto vrijeme, 19 sati, kreće i Dnevnik HRT-a tako da gledatelji moraju birati na kojoj televiziji će gledati središnje vijest.

ANKETA: Čiji ste dnevnik gledali u nedjelju?

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Cherylin 03.10.2022.

    Zakaj brisete komentar..

  • KMVA 03.10.2022.

    Više od dvije godine ne gledam dnevnik.Preporodio sam se!

  • Čistokrvni gmo free 03.10.2022.

    Ne gledam TV

Komentiraj...
Vidi sve komentare