To je to što me zanima!

ANKETA Instrumente djevojaka Maja i Bilman zamijenili su za roštilj, biste li im vi dali glas?

Djevojke su u prethodnoj epizodi 'Supertalenta' pred publikom pokazale svoj talent sviranja na hand pan-u. Nakon nastupa dobile su podvojene glasove, no uspjele izboriti prolaz
Vidi originalni članak

Uzbudljive ritmove na pozornici proizvele su Lea i Martina koje čine skupinu Euritmija duo, a svoj talent demonstrirale su na hand pan-u.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Posebne smo zbog dubokog prijateljstva. Dijelimo ljubav prema glazbi, obje smo kostimografi. Bitan je i vizualan dojam, uz samo sviranje - rekle su djevojke u veselim ružičastim suknjama.

NEDOSTAJE JOJ TATA Devetogodišnja Deborah, kći poznatog humanitarca, šokirala žiri zahtjevnim akrobacijama

- Da vidimo koja će bolje napravi roštilj - rekli su Maja i Bilman. Naime, njih dvoje su zamijenili instrumente djevojaka za roštilj.

Iako su djevojke dobile podijeljene reakcije žirija, uspjele su izboriti tri prolazna glasa. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • lily A 08.11.2021.

    Zanimljivo al sa uzim drustvom za talent sou bezveze to mogu i moja djeca od 9 godina

  • LARAS 08.11.2021.

    da je nešto novo je, definitivno instrument što mislim da nitko nije vidio...e sad, na početku bile zanimljive, ali kasnije malo dosadne već...trebale su ubaciti i ostale elemente još ako i plešu itd. da je zanimljivije, ovak je na početku neobični instrument i sviranje, a kasnije dosadno..ai stav ova dugokosa stavrno nije primjeren..na početku nije trebala onako na glas komentirati ako zna prikrit i važan je vizual, to sama sebi skočila u usta....i zbog toga je i prek tv izbila arogancija kak je rekao žiri....

Komentiraj...
Vidi sve komentare