To je to što me zanima!

ANKETA Istarski je sud rekao ne narodnjačkom koncertu u Puli. Što vi kažete na presudu?

Koncert je zabranio pulski gradonačelnik Filip Zoričić, te je agencija 'Hiljadarka' podnijela tužbu pazinskom sudu protiv tvrtke Pula Sport. Htjeli su ga premjestiti u Osijek, ali je i osječki gradonačelnik rekao - ne
Vidi originalni članak

Zorana Mićanović, Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba i Duško Kuliš  trebali su nastupiti u Puli 25. ožujka. Ipak, koncerta neće biti jer je tako odlučio Trgovački sud u Pazinu i sudac Damir Rabar. 

NIŠTA OD KONCERTA Istarski sud zabranio je cajke!

Koncert je zabranio pulski gradonačelnik Filip Zoričić, te je agencija 'Hiljadarka' podnijela tužbu pazinskom sudu protiv tvrtke Pula Sport.

- Odbijen je prijedlog za izdavanje privremene mjere. Nisu ostvareni propisani uvjeti za izdavanje privremene mjere, neovisno o kojoj vrsti glazbe je riječi - rekao je kratko sudac Damir Rabar.

Podsjećamo, nakon što je pulski gradonačelnik otkazao koncert u Puli, nastup je prebačen na novu lokaciju - osječku dvoranu Zrinjevac. Gradonačelnik Osijeka Ivan Radić tada je rekao da spomenuti pjevači neće zapjevati ni u Osijeku. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Istra No.1 27.03.2023.

    Sada neka cajkaju ispred tenka Crvene Zvezde di su i do sada...Kako je rekao Kuliš :Oni pjevaju samo ljubav...da srpsku ljubav...a ostale prave majmunima...Sve dojde na naplatu...

  • Horvat83 16.03.2023.

    Mrzim cajke i nikad ne bi išao na taj koncert, ali kao svi smo za slobodu govora, izražavanja, tržišnog natjecanja i sličnih tekovina demokracije. Pa nek rade koncert, ako ne bude profitabilan, više nebu tamo organizirali.

  • ferata 13.03.2023.

    kada počinjemo s paljenjem knjiga

Komentiraj...
Vidi sve komentare