To je to što me zanima!

ANKETA Je li Filip Rudan trebao ispasti iz 'Masked Singera'?

Mnogi su bili oduševljeni njegovim glasom, čak je i žiri pohvalio njegove nastupe pa su se nadali da Slatkač neće ispasti još jako dugo, ali publika je odlučila drugačije
Vidi originalni članak

U novoj emisiji showa 'Masked Singer' nakon glasovanja publike ispao je Slatkač, a ispod maske skrivao se Filip Rudan. Enis Bešlagić je jedini pogodio, a i od početka je tvrdio da je ispod maske upravo popularni mladi pjevač.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bila mi je velika čast, svi ste puno pridonijeli i hvala vam na svemu - rekao je Filip te još jednom, bez maske i u čarapama izveo pjesmu 'Heaven'.

Mnogi su bili oduševljeni njegovim glasom pa su se nadali da Slatkač neće ispasti još jako dugo, ali publika je odlučila drugačije.

LICITARSKO SRCE ZAINTRIGIRALO Svi bruje o nogama iz 'Masked Singera', Marijana otkrila tajnu

Čak je i žiri pohvalio njegove nastupe i nadali su se da će se dulje družiti s njima na pozornici. Recite nam u anketi je li Filip Rudan trebao ispasti iz 'Masked Singera'?

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Steve01 24.05.2022.

    Tko je taj jbt

  • miško pušić 22.05.2022.

    Ovo je namješteno ,, Filip Rudan nije smio ispasti ,, Filip ima briljantan glas ,,, trebao je pobjediti,, meduza ima isto odličan glas ,,ali ne kao Slatkač ,,Filip, a Dalmatinka je trebala ispasti prije Sandre Bagarić.

  • Čeljo Brtika 22.05.2022.

    Meduza je trebala ispasti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare