To je to što me zanima!

ANKETA Je li vas očarala večera bake Marice (74)? 'Svaka čast! Ovo su prava jela za desetku'

I dok je većina pisala kako je baka bila odlična, bilo je i onih kojima je smetalo to što nije dobila četiri desetke već 37 bodova
Vidi originalni članak

Bravo! Prekrasno od jela, dekoracije, predobre atmosfere i vaše velike energije, hvalii su pratitelji na društvenim mrežama večeru gospođe Marice u emisiji 'Večera za 5 na selu'. Na večeru 74-godišnjoj Marici stigli su elektroinstalater Ivan, konobarica Martina, umirovljenik Mladen i njegovateljica Manda.

Na Maričinom jelovniku su se između ostalog našli svinjski kotleti, banane, špek i čokolada. 

- Jedno veliko, ali veliko bravo za prekrasnu večeru za 10 kao i za vaše imanje koje još uvijek vrijedno i sa voljom vodite. Svaka čast! Sretno, puno zdravlja - napisala je jedna gledateljica, a složili su se i drugi pa dodali: 

- Prekrasno... ovo je prava večera za pet na selu! Baka je super, čestitam i na hrani i dekoraciji i prekrasnim pjesmama.

I dok je većina pisala kako je 'bakica za 10', bilo je i onih koji nisu mogli ne primijetiti to da Marica nije dobila četiri desetke već je prikupila 37 bodova. Ivan je bio nezadovoljan desertom, a kako pišu, ne shvaćaju zašto. 

- Pa nešto prefino, 'mačje oči'. A di ćeš pojesti nešto bolje... Bravo za gospođu koja je to napravila - zaključio je gledatelj.

GLASUJTE U ANKETI: 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 12.10.2022.

    I nije bog zna kaj

  • Ivan.katic57@gmail.com djovani 11.10.2022.

    Vidit cemo sta ce Ivan spremit.Gospodji Marici dao je 8. Vljda se previse najeo.

  • Gola_Istina 11.10.2022.

    Baka je moj favorit

Komentiraj...
Vidi sve komentare