To je to što me zanima!

ANKETA Koji su pjevači po vama trebali proći u finale 'Voicea'?

Izvedbe kandidata u polufinalu showa oduševile su publiku i žiri, ali je u finalu bilo mjesta samo za njih četvero
Vidi originalni članak

Prošlo je polufinale showa 'The Voice' u kojem se natjecalo osmero kandidata. Od njih je u finale prošlo po jedno iz svakog tima.

OSMERO VELIČANSTVENIH Martin iz 'The Voicea': 'Ne želim biti reinkarnacija Ive Robića'; Ana: 'Nestvarno mi je ovo sve'

Iz Urbanovog tima dalje je prošla Ana Širić. Otpjevala je pjesmu 'Used To Be Young' Miley Cyrus i dobila ogroman aplauz od publike i mentora. 

Mentor Davor Gobac rasplesao se na izvedbe obojice kandidata iz svog tima, a dalje je prošao Luka Novokmet. Zabavio je publiku izvedbom pjesme 'Sledgehammer' Petera Gabriela.

Jakov Peruško Rihtar iz Dininog tima je nakon glasovanja publike prošao dalje u finale showa. U polufinalu je otpjevao pjesmu Olivera Dragojevića 'Dva puta san umra'.

Vanna je bila oduševljena izvedbama svojih kandidata, a od njih dvojice je mjesto u finalu osigurao Martin Kosovec.

Što vi mislite, tko je od osmero kandidata trebao proći u finale?

POGLEDAJTE VIDEO: BABY LASAGNA OTKRIO ŠTO MU JE REKLA ZSA ZSA
Idi na 24sata

Komentari 25

  • marko marulić 22.01.2024.

    Forsiraju tog Martina .Martin u Zagreb- Martin iz Zagreba.Neosporno je da ima lijep vokal a upitno koliko žanrova može pjevati.Sinoč kad je komletan Vanna tim pjevao isti se bratec Martin šlepao.Nervira me ta njegova hdadnoča.Po sceni se ne zna kretat.Postura koma.Mimiku gotovo da i nema.Izgleda kao da je rođen star.Sergej pjeva znalački.Vrlo suptilno. Natali kad bi čuo Lucio Dalla kako pjeva Ti voglio benne assai na svoj način, naklonio bi se.I na kraju jedini koji je stvarno klasa iznad( ali je i on ispao) Toni toliko  poseban nepatvoren.Taj vlada stageom, on u nastupu nema niti jedan krivi pogled a kamoli pokret, više od 50% profesionalaca bi mu pozavidilo.Ima karmu ali nije imao sreče.Da auditorij nije imao mogucnost glasanja nikako ne bi bio izbačen.Njegov nastup je od nastupa onog Jakova šta je piva pismu od Olivera je udanjen nekoliko svjetlosnih godina.A kako se o ukusima ne raspravlja , o neukusima pogotovo, sto je tu je.Uglavnom saga o Martinu poprimila epske razmjere.Sreča pa ne bu jos dugo

  • Myrtha 21.01.2024.

    Jedino šteta za Sergeja ali svi koji su prošli su bili odlični. Apsolutno zaslužuju, jedino eto Sergej isto zaslužuje

  • plavicro 21.01.2024.

    Šteta da Sergej nije prošao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare