To je to što me zanima!

ANKETA Koji vam je kostim Baby Lasagne bolji? Za Eurosong ili s Dore? Podijelite svoje mišljenje

Upečatljivi kostimi koje je Lasagna nosio na ovogodišnjoj Dori djelo su mlade studentice dizajna Valentine Pliško. Osmislila mu je i za nastup na Eurosongu
Vidi originalni članak

Umažanin Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, trenutačno je u Malmöu gdje je imao prvu probu na pozornici Eurosonga. Probu je odradio u novom kostimu, koje se malo razlikuje od onog u kojem je nastupio na Dori.

NA VELIKOJ POZORNICI Baby Lasagna imao prvu probu za Eurosong! Evo kako je bilo

Upečatljivi kostimi koje je Lasagna nosio kada je odnio pobjedu na ovogodišnjoj Dori djelo su mlade studentice dizajna Valentine Pliško, Lasagnine prijateljice. Ona mu je osmislila kostime i za nastup na Eurosongu.

Za razliku od kostima koje je nosio na Dori, Baby Lasagna će sada imati crveni prsluk, a široki rukavi koje su mnogi kritizirali neće se puno smanjiti. Košulja koju će nositi ispod prsluka bit će s tradicionalnim čipkastim motivima. 

Koji vam je kostim Baby Lasagne bolji? Za Eurosong ili s Dore? 

 
Idi na 24sata

Komentari 8

  • noelsz 28.04.2024.

    Originale, s Dore

  • Lilyisnowcompletelyhealed 28.04.2024.

    Na Dori je imao i jako dobre pantalone, one crne, baš su bile super, a sada je kao pek u pekari i bolji su bili ovi veliki bijeli rukavi i one žice na rukama ili šta več je bilo puno bolje na Dori i frizura je bila super, kao Billy Idol je bio, a sada je kao neki štreber koji prodaje sladoled. Ne znam, da li je ovo dobra ideja.

  • antijednorog 27.04.2024.

    sve mi je odvratno u vezi te pjesme, lika i obožavatelja. Biti će super kad završi drugi :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare