To je to što me zanima!

Anna se ničeg ne boji: Odrasla sam u razdoblju s puno zločina

LJEPOTA JE SPASILA Godinu dana nakon što su je otkrili u McDonald’su, zanosna plavuša nosila je top revije u Parizu i ruske zime zamijenila modnim pistama
Vidi originalni članak

Svaki dan 24sata predstavljat će vam po jednu ljepoticu iz gradova domaćina Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Anna Selezneva (27) s nestrpljenjem očekuje finale Svjetskog prvenstva u svom rodnom gradu, Moskvi. 

Zanosna plavuša radila je u McDonald’su sve dok je nisu otkrili agenti za ljepotu. Monoton posao i oštre ruske zime ubrzo je zamijenila pariškim modnim pistama na kojima se slobodno može raskomotiti.

U životu se, kaže, ničega ne boji jer je odrasla u razdoblju raspadanja SSSR-a, kada je kriminal naprosto bio dio svakodnevice.

Svjesna je i da ljepota nije vječna pa redovito odlazi u teretanu, na pilates i jogu. Fleksibilnost je stekla na, ponekad mučnim, satovima baleta, a pikanterije iz privatnog života ne želi otkrivati.

Anna je radila s vodećim svjetskim modnim brendovima u svojoj 10-godišnjoj karijeri i u braku je od 2016. s Christopherom Wynneom. Završila je preddiplomski studij iz psihologije i planira nastaviti studij kada odluči stati s manekenskom karijerom. Anna često ističe kako nikada nije očekivala da će ostvariti takav uspjeh kao model. 

- To je valjda i razlog zašto sam uspjela. Razmišljala sam kako ću barem vidjeti Pariz tijekom te avanture, a tamo nikada nisam bila. Sada ga već dobro poznajem - ispričala je Ruskinja. 

VIDI OVO: Problemi u seksu s kojima se suočavaju mnogi parovi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare