To je to što me zanima!

Anne je plakala na Oscarima: Imala sam san i on se ostvario

Mnogi su bili iznenađeni što je uspjela biti 'skulirana' kad je osvojila zlatni kipić. 'Fasada' se ubrzo rastopila, Anne se rasplakala tijekom intervjua u backstageu.
Vidi originalni članak

Na 85. dodjeli Oscara osvojila je zlatni kipić za najbolju sporednu žensku ulogu. Kad je primala nagradu, Anne Hathaway (30) bila je mirna, kratka i dostojanstvena. Mnogi su bili iznenađeni što je uspjela biti 'skulirana' do te mjere. 'Fasada' se ubrzo rastopila, Anne se rasplakala tijekom intervjua u backstageu. 

- Imala sam san... i taj je san sad postao stvarnost. Osjećaj je predivan - jecala je Anne. Glumica se ubrzo pribrala i nastavila s intervjuom. 

Hathaway je navodno intenzivno vježbala govor koji je održala dok je primila nagradu. To je radila jer su je mediji kritizirali da ima preduge govore kad osvoji nagradu i da loše glumi iznenađenost. 

- Na dodjeli BAFTA nagrada popis ljudi kojima je zahvaljivala bio je predugačak. Zbog toga su je jako ismijavali i to ju je pogodilo. Govor za Oscare uvježbala je do savršenstva kako bi se svidjela svima - rekao je prijatelj glumice za Us Magazine.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Puppi_1 28.02.2013.

    koja prenemaganja

  • WOMANIZER 27.02.2013.

    ovo je bilo kad? prije 3 dana? čemu to sad obajvljivat, ionako već znamo!

  • fabijus veliki 27.02.2013.

    ja ne znam kako je ona dobila oscara kad je očajna glumica, nikakva izgleda a još k tome i jako iritantna

Komentiraj...
Vidi sve komentare