To je to što me zanima!

Ante na plaži Simoni ljubio grudi i gurao jezik u usta...

Gotovčevi su izmjenjivali nježnosti na zadarskoj plaži poput zaljubljenih školaraca i nisu se ni malo obazirali na znatiželjne poglede prisutnih kupača
Vidi originalni članak

Ante (40) i Simona (25) Gotovac na virskoj fešti sreli su zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića. Odbio je poziv na njen koncert zbog obveza na zagrebačkim gradilištima.
- Usudio bih se reći da je Simona pokosila našu estradu. Imala je po pet gaža tjedno iako njen album još nije izašao. To je presedan - rekao je Ante, a ona je dobacila kako ništa što se mora nije teško i tko radi, ne boji se gladi. Simona je komentirala svoju showbiz “konkurenciju” - Dikana i Dolores.
- Jedan dan kad sam bila totalno tužna i kad sam vidjela njih na naslovnici i gospodina Dikana kako sa začepljenim nosom skače u more, ja sam se tako slatko nasmijala. Ako se vole i ako im je lijepo ili ako se samo zabavljaju, nek’ se zabavljaju - rekla je Simona. Dan nakon virskoga koncerta Simona i Ante svratili su do zadarskog Dikla. Tamo su uživali jedno u drugom, ne obazirući se na mnogobrojne znatiželjne poglede kupača. On ju je ljubio i gurao joj glavu u dekolte. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Bubicamala 21.08.2009.

    ...što je tu čudno????\'

  • komentiram 21.08.2009.

    Ja stvarno ne mogu više... kako smo mi glup narod... najpopularniji članci su nam o Dolores, Simonici, Sevi i tamo nekim idiotima koji varaju žene.. Zar ne možemo bolje? Užas smo od naroda i to na kvadrat!!!!!

  • missy01 17.08.2009.

    Kako sexy... :))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare