To je to što me zanima!

Ante promijenio ploču: Simona i ja želimo voditi miran život

ZALJUBLJENI ANTE Gotovac smatra da mu je brak sa Simonom propao jer nisu imali privatnosti. Sad želi da vode miran obiteljski život. Važna mu je sreća kćeri
Vidi originalni članak

Ne želim razgovarati o mom pomirenju sa Simonom, rekao nam je Ante Gotovac (42). Dodao je kako je njemu i bivšoj ženi Simoni (27) potreban miran obiteljski život.

- Najvažnije nam je da naša kći Gabrijela ponovno bude sretna i da imao privatnosti - govori Ante. 

Vlasnik autoservisa i Simona pomirili su se u zagrebačkom klubu nakon 28 mjeseci. Bivša manekenka tvrdi da mu se vratila jer se Ante promijenio. Otkako više ne izlazi i ne pije, postao je drugi čovjek. Ante je u srijedu bio na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu. Tužili su ga za otmicu i premlaćivanje spremačice Leone Popović. Portir mu je rekao da je ročište odgođeno zbog dojave o bombi.

- Ovo je već četvrti put da me vraćaju sa suda zbog nekakve bombe - ljutit je bio Gotovac. 

Obožava nositi skupe krznene kapute i bunde

Ante se hvali da ima pun ormar skupocjenih kaputa. Kupio ih je prije nekoliko godina. Crni Pradin kaput u kojem je došao na sud stoji 10.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • tito 13.02.2012.

    opce je poznato da simona voli grupnjake a ante joj to pusta

  • lee01 11.02.2012.

    Nisu jadni oni,nego mi koji te članke čitamo.Kao,ne zanima nas a kladim se da prvo kliknemo na njihov članak.Pa oni žive svoj život,da se ne bih još oko toga žderala.Imam svojih briga.

  • Diba 10.02.2012.

    Ante dosta mi je i mojih laži.

Komentiraj...
Vidi sve komentare