To je to što me zanima!

Antea Kodžoman: Napokon imam idealnu torbu za plažu

Čvrsta je i zato ću je lako moći održavati, a ono što me je razveselilo je njezina izvrsna cijena, ističe manekenka koja će ljetovati u Rogoznici gdje ima kuću
Vidi originalni članak

Sigurna sam da ću je viđati na mnogim trendsetericama ovoga ljeta po plažama na Jadranu. Bit će pravi ljetni hit, kaže manekenka i direktorica marketinga NK Lokomotiva. 
Antea Kodžoman (30) sretna je i zadovoljna jer će joj u novu torbu moći stati sve što joj je potrebno za plažu, ali i za izlazak.

- Ostavila me je bez daha. Tek kad se rasklopi, vidi se koliko je praktična i prostrana. U nju mi stane ne samo ručnik, nego i voda, kremice, knjige... Najviše mi se sviđa zbog svojeg veselog uzorka. Moći ću je iskombinirati na različitu odjeću kao atraktivni modni detalj. Napokon imam idealnu torbu za plažu - kaže Antea. Dodala je kako je oduševljena kvalitetnom izradom.

- Čvrsta je i zato ću je lako moći održavati, a ono što me je razveselilo je njezina izvrsna cijena - ističe manekenka. Ovoga ljeta torbu će nositi u Rogoznici, gdje ljetuje.


- Ondje imam obiteljsku kuću. Osim toga, spremam se i na Hvar s prijateljicama - rekla je Antea. 
Torbu možete kupiti uz naš tjednik Express po cijeni od 39,90 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • 20.07.2014.

    opa, stigla zamjena za satove. ajmo sad nova tura ispiranja mozga :)

  • vlastpri 20.07.2014.

    sad mi je dan ispunjen, mogu krenuti dalje nakon ovako važne informacije :(((((

  • nikolce 20.07.2014.

    Torbica! Pa bas je lijepa. Nisam znao da se ti davno stari rekviziti opet javljaju u upotrebu. Ja imam podosta plasticnih vrecica u kojoj sam nekada drzao zecije koze,one su jako dobro uscuvane jedino ih treba malo staviti u klor da izadje smrad pa su odlicne. Neka mi napisete malu porukicu ako ste zainteresirani pa cu vam ih uscuvati.Molim sto brze jer vjerujem da ce navala biti ogromna. Uglavnom su u rdjavoj i kremastoj bojici.Imam ih oko 17 komada. Sastoje se od vrecice i dvije jednomjerne rucice. Lako se mogu prebaciti preko ramena ili preko glave. U nju stano oko 15 sirovih zecjih koza.Moze stati poveci rucnik,dva jastuka i sav pripor sa kupanje ali i za osobnu njegu. Moze se priljepiti dzep sa zastitom u slucaju iznenadnog napada na plazi ili pokraj kamena. U poslijepodnevnim satima mijenja moju u grimizno zelenu i osjecat ce te se kao da ste na obali beskrajnog Pacifika. Torbu mozete odloziti u neposrednoj blizini vode ali nikako na suncu jer ce se istopiti. U slucaju ako se uncate u polugolom ili golom stanju, vi se mozete prekriti njenom povrsinom i tako odvratiti pogled prolaznika. Torbica je velicine 70 sa 90 cm. vjerujem da ce mo naici na obostrano zadocvoljstvo suradnjue i postici velike uspjehe bvuduce suradnje. Lijepo vas pozdravlja vas nikolce

Komentiraj...
Vidi sve komentare