To je to što me zanima!

Otkriveni novi detalji o smrti kuhara Anthonyja Bourdaina

Trenutačno se provode toksikološki testovi, uključujući i analizu urina, kako bi se saznalo je li Bourdain bio pod utjecajem alkohola ili nekih drugih supstanci
Vidi originalni članak

Iznenadna smrt Anthonyja Bourdaina šokirala je prijatelje, kolege i obožavatelje omiljenog kuhara. Njegovo tijelo pronađeno je u hotelskoj sobi u Francuskoj, a sada su poznati novi detalji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, francuski istražitelji objavili su kako je Bourdain 'počinio samoubojstvo objesivši se pojasom kućnog ogrtača u hotelskoj sobi'.

- Ne postoji sumnja da je netko u bilo kojem trenutku ušao u njegovu sobu  - kazali su istražitelji te dodali da na njegovu tijelu nije bilo tragova nasilja.

DIRLJIVA PORUKA Mate Janković: Bourdain mi je pričao o heroinu i problemima

Trenutačno se provode toksikološki testovi, uključujući i analizu urina, kako bi se saznalo je li Bourdain bio pod utjecajem alkohola ili nekih drugih supstanci. Podsjetimo, kuharevo tijelo pronađeno je u petak. Imao je 61. godinu.

- S velikom tugom potvrđujemo da je naš dragi prijatelj i kolega, Anthony Bourdain, preminuo. Njegova ljubav prema velikim avanturama, novim prijateljstvima, dobroj hrani, piću i nevjerojatnim pričama diljem svijeta činile su ga jedinstvenim - javili su iz CNN-a i dodali kako će svima nedostajati te izrazili sućut njegovoj obitelji. 

Od Anthonyja Bourdaina na društvenoj se mreži emotivnom porukom oprostila i njegova partnerica, talijanska glumica Asia Argento (42).

-  Anthony je davao cijelog sebe u svemu što je radio. Njegov briljantan i neustrašiv duh nadahnuo je mnoge, a njegova velikodušnost bila je bezgranična. Bio je moja ljubav, moj oslonac i moj zaštitnik. Moja tuga ne može se opisati riječima. Njegova obitelj je u mojim mislima i molim sve da poštuju njihovu i moju privatnost - napisala je.

'PRIJE SAMOUBOJSTVA' Bourdainova djevojka uhvaćena u zagrljaju drugog muškarca

Prije nekoliko dana internetom su počele kružiti fotografije Asije s novinarom Hugom Clementom. Naime, šetali su Rimom zagrljeni i držeći se za ruke. Francuski tabloidi napisali su da je par u ljubavnom odnosu iako to nikada nije potvrđeno. 

Nakon što su fotografije obišle svijet, vjerni obožavatelji optužili su glumicu te dodali da je upravo njena ljubavna veza razlog zbog kojeg je Anthony počinio samoubojstvo. 

VIDI OVO: 5 stvari koje moraš znati o biseksualnosti

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 10.06.2018.

    Takav život kakav je dotični vodio je u najmanju ruku kaotičan. Droge, alkohol, ljubavni krahovi, rastave, osobni porazi itd su ostavile ogromne posljedice koje čovjek u 61 godini života više nije mogao nositi. Umoran od života, depresivan i sam odlučuje se na čin oduzimanja vlastitog života vješanja. Pokoj mu duši.

  • nena09 10.06.2018.

    Baš kao šta je netko ovdje već napisao, imao je sve a nije imao ništa! Šteta!

  • kormilar 10.06.2018.

    Našla je mlađega, a on to nije mogao podnijeti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare