To je to što me zanima!

Anti-scijentolozi planiraju prosvjed zbog K. Holmes

Katie Holmes premijeru drame Arthura Millera 'All my sons' imati će u listopadu na Broadwayu. Ispred crvenog tepiha održat će se i prosvjed
Vidi originalni članak

Katie Holmes (29) je udajom za Toma Cruisea (46) postala i članica Scijentološke Crkve. To je zabrinulo ne samo njene roditelje već i njene fanove. Glumica će u listopadu imati svoju premijeru drame "All my sons" na Broadwayu. Uz nju će sigurno biti i Tom. Ova premijera pokazala se idealnom za grupu "Anonymous" koja će tiho prosvjedovati na dan premijere.
- Mi ne želimo spriječiti premijeru jer za to nemamo mogućnosti. Samo želimo da javnost obrati pozornost na Scijentologiju i nadamo se da ćemo ovim prosvjedom uspjeti uvjeriti Katie da izađe iz tog kulta prije nego bude kasno - kažu aktivisti koji će na glavama nositi maske.
Scijentološka Crkva temelji se na učenju pisca znanstvene fantastike L. Ron Hubbarda i u Americi je smatraju kultom. Kako je Tom Cruise najvjerniji sljedbenik njihovog učenja pokazalo se logičnim da na premijeri drame njegove supruge održaju tihi prosvjed.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare