To je to što me zanima!

Antistres terapija: Tom Hardy se voli družiti s psima iz azila

Glumac je nedavno na premijeru filma 'Legenda' došao sa svojim psom. No, njegov ljubimac nije jedini pas s kojim se voli družiti pa često posjećuje i azil u Londonu
Vidi originalni članak

Da nemam ljubimca koji je ljubomoran na druge pse, već bih ga odveo doma, rekao je Tom Hardy (38) nakon što je upoznao američkog buldoga Titcha u skloništu u Londonu. 

Junak filma 'Pobješnjeli Max: Divlja cesta' dodaje da posjećuje napuštene pse u azilu barem jednom u tjednu. Druženje s njima mu je, kaže, najbolja antistres terapija. 

Glumac je do nedavno promovirao svoj film 'Legenda' u kojem je utjelovio mafijaške blizance Kray, a sredinom siječanja 2016. u kina izlazi film 'Povratnik' u kojem glumi uz Leonarda DiCapria. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Uni 07.11.2015.

    psi divna bica

  • crobru 07.11.2015.

    hardy klasa od glumca

  • Moslavka 07.11.2015.

    Dobro za njega, neka dade organizaciji donaciju za ove dobre zivotinje. Ja ne smijem imati psa u mojem kondo ali zato imam dva macka i dvije papigice. Ides kroz stres cijeli dan ali kad odkljucas vrata onda te doceka veselje. Pticice pocnu cvrkutati i macki maziti oko mojih nogu i sav stres dana jednostavo nestane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare