To je to što me zanima!

Antonija Blaće: Da sam u BB kući, htjela bih pobjedu

Voditeljica Celebrity Big Brothera kaže kako ne razmišlja još o udaji. Sigurna je da će svadba biti u najstrožoj tajnosti jer ne želi da svi to znaju
Vidi originalni članak

Voditeljica Antonija Blaće (28) užurbano se priprema za Celebrity Big Brother. Ponovno će svakoga petka zabavljati gledatelje uživo iz studija u Dubravi.
- Doista ne ulazim u kuću, iako priznajem da bi mi to bilo fora. Vratiti se na mjesto zločina - rekla je nasmijana Antonija i dodala kako bi u tom slučaju sigurno “pucala na pobjedu i osvajanje glavnog iznosa”.
- Kada nije išlo prvi put, mislila sam, možda bi drugi put upalilo, ali izgleda da sam bitnija s vanjske strane nego s unutarnje - sa smiješkom je rekla voditeljica.
Prema zvjezdanim stanarima će biti ista kao i prema regularnim natjecateljima.
- 'Normalni’ stanari su često ostajali bez teksta, ali mislim da s našim poznatima to neće biti slučaj. Oni će znati odgovoriti i bit će ih teško poljuljati - rekla je Antonija, koja priznaje da neke natjecatelje i privatno poznaje.
- Teško je biti zao prema nekome koga znaš - kroz smijeh je rekla Antonija, koju će gledatelji uskoro gledati i u novoj sezoni “Večere za 5”. U pretrpani raspored voditeljica je ugurala i školovanje. Nakon diplome na Grafičkom fakultetu upisala je Londonsku školu za glasnogovorništvo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • SkullCrusher 29.02.2008.

    Jedina od svih ljudi koji su bili u BB kući koja je nesto postigla...svaka čast...

  • betty 28.02.2008.

    kako si gadna lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare