To je to što me zanima!

Antonija Blaće: Nije mi jasno otkud ideje za neke moje faze

Neki su joj pripisivali trudnoće zbog kojeg kilograma viška, čudili se kada bi se 'stesala' i kitili je lovorikama, no Blaće je ipak prepoznatljiva po zaraznom osmijehu
Vidi originalni članak

Voditeljica 'X Factor Adria', Antonija Blaće (35)  u rujnu će proslaviti desetu jubilarnu godišnjicu kao TV voditeljica RTL Televizije. Zgodna voditeljica, koja je svoje prve televizijske korake započela u Big Brotheru, danas je jedna od najboljih voditeljica u Hrvatskoj, a njezine promjene imidža pratili smo svi skupa tijekom ovih godina.

I dok su joj neki pripisivali trudnoće zbog nekoliko kilograma viška, čudili se kada bi se u par mjeseci 'stesala' pa je kitili lovorikama, Tonka je ipak najviše prepoznatljiva po svom zaraznom osmijehu i posebnom stilu vođenja popularnih TV formata. Za sebe kaže da se nije puno promijenila, a sa smiješkom se prisjeća svojih početaka komentirajući fotografije svih 'faza' koje je prošla.

- Neee, ne vjerujem da je deset godina prošlo, proletjelo je. Sjećam se svakog snimanja, svakog kandidata, ma kao da je bilo jučer. A kad vidim neke faze u kojima sam bila, nije mi jasno otkud ideja. Sad vidim, i potpuno je jasno, da je stilist legitimno zanimanje koje treba pošteno platiti. Inače, uvijek mi je najljepše u tom trenutku u kojem jesam pa mi se tako i sad čini da mi je sad najljepše - kazala je Blaće.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • fiore 09.04.2015.

    pozitivna osoba,ali kad progovori i pojede pola slova,sva se naježim!

  • MaliMate_1_1 09.04.2015.

    Meni je ona jaaaaako draga i svaki put se nasmijem kad je vidim :)

  • 09.04.2015.

    Na svim TV postajama, ali baš na SVIM, voditeljice imaju razne oblike govornih mana. Čvrstog sam stava da je to nedopustivo i nije moguće da nema drugih?

Komentiraj...
Vidi sve komentare