To je to što me zanima!

Antonija i Srećko kuju svadbene planove, a zameo ih snijeg: 'Osjećam se kao Kanađanka...'

S obzirom da su u Hrvatskoj još uvijek temperature 'u plusu', oni koji je prate na Instagramu začudili su se koliko je snijega napadalo. 'Zavidim ti', pisali su joj u komentarima
Vidi originalni članak

I 11. sezona emisije 'Ljubav je na selu' iznjedrila je ljubavni par koji je ostao zajedno i nakon što su se ugasile kamere. Zaiskrilo je između farmera iz Kanade, Srećka Ponjavića (34) i Antonije Beščec (29) s otoka Vira.

POGLEDAJTE VIDEO: Ovo ljeto bilo je u znaku reality ljubavi 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kliknuli su u startu i uspjeli održati romansu, a kad su shvatili koliko im je dobro kad su zajedno, Antonija se preselila kod Srećka. U travnju ove godine su se zaručili, u kolovozu i vjenčali kod matičara, a planiraju i crkveno vjenčanje iduće godine. 

- Napravili smo svoj život, svoj cilj prema kojem idemo. Da se volimo, da imamo obitelj, da smo se vjenčali i u crkvi i da dođemo u Hrvatsku i da tamo napravimo malo vjenčanje. Ljubav je jedna lijepa stvar u životu - otkrila je Antonija za RTL.

Srećko je priznao kako nikada nije ni pomišljao o tome da bi nekoga mogao upoznati na televiziji. I on i Antonija bili su otvoreni za ljubav i ona im se dogodila. Nakon što je pobijedila svoje suparnice u emisiji, riskirala je i zbog ljubavi napustila Hrvatsku i otišla u Kanadu. 

Povodom vjenčanja su organizirali malu zabavu, a isto je napravila i Antonijina obitelj na Viru.

- Oni su sada napravili slavlje povodom vjenčanja, ispekli su veliku svinju - otkrila je. Kako je objavila na Instagramu, par se sada priprema za vjenčanje. 

Antonija se ovih dana pohvalila kako je pao snijeg i da se sada napokon osjeća pravom Kanađankom. S obzirom da su u Hrvatskoj još uvijek temperature 'u plusu', oni koji je prate na Instagramu začudili su se koliko je snijega napadalo. 

- Blago tebi, kod nas u Hrvatskoj nimalo snijega, samo sunce - napisali su. Antonija svom suprugu svakoga dana sprema ukusne delicije te se njima rado pohvali na društvenim mrežama, a objavi i kada od Srećka dobije poklon. Kupio joj je auto i mobitel i tako iznenadio svoju suprugu. 

VIDI DRUGE VRIJEDNOSTI Antonija se hvali poklonima, a Tijan joj poručila: 'Kakav auto i mobitel, da vidimo kako rađaš'

- Hvala, ljubavi, voli te tvoja žena - istaknula je Antonija. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 123yxc 09.11.2020.

    Šta kaže Valentina?

  • likalnik 09.11.2020.

    Ova se uguzila....Bilo joj previše raditi 3 mjeseca na godinu....sad će biti dopisnica iz Kanade.

  • universe 09.11.2020.

    Na čemu joj zavide? Taj snijeg se neće otopiti do svibnja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare