To je to što me zanima!

Antonija promijenila prezime: Postala je gospođa Ponjavic...

Golupčići su se zaručili, a zatim i vjenčali kod matičara. Uživaju u ljubavi, a Srećko svoju dragu obasipa poklonima. Prvo joj je kupio automobil, a zatim i mobitel...
Vidi originalni članak

Antonija Beščec (29) i Srećko Ponjavic (34) upoznali su se u 11. međunarodnoj sezoni showa 'Ljubav je na selu'. Ona je bila njegova 'zlatna djevojka'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ljubav je ubrzo planula, a ona se s otoka Vira preselila kod njega u Lethbridge u Kanadu. Golupčići su se zaručili, a zatim i vjenčali kod matičara.

Antonija, koja je donedavno zadržala svoje prezime na društvenim mrežama, sada je to promijenila i postala gospođa Ponjavic.

Par uživa u ljubavi, a Srećko svoju dragu obasipa poklonima. Prvo joj je kupio automobil, a zatim i mobitel.

POHVALILA SE POKLONOM Srećko ne štedi na ženi: Nakon auta, Antoniji je kupio mobitel

- Srećko mi je pripremio iznenađenje tako da smo ujutro otišli u njegovu firmu, on je radio, a ja sam bila s njim u njegovom uredu. Zatim mi je rekao da idemo, da mi mora nešto pokazati. Došli smo na parking i pitao me što vidim. Ja sam rekla da vidim auto. Zatim mi je moj dragi Srećko rekao: 'Ovo je tvoj surprise, ovo je tvoj Audi Q5' - ispričala nam je ranije Antonija i dodala:

- I ja sam bila iznenađena, šokirana, sretna, presretna. I moj prvi auto u Hrvatskoj je bio stari Audi 80! Jako sam vesela i presretna i hvala mom dragom zaručniku Srećku na tako lijepom poklonu i iznenađenju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dantejebo 15.01.2021.

    super, sjećam se onog članka kad je nebitna osoba1 kopila mobitel nebitnoj osobi2..zna li se šta, kako je, jel čitav taj mobitel

  • medeki 14.01.2021.

    Obadvoje su željeli ljubav, i drago mi je da su je pronašli. Šteta što ljudi kod nas imaju predrasude, pa se uglavnom prijave, ili ih mikroskopom traži RTL radi shoa, božeprosti luđaci, ili pak puce željne nekakve promocije. A ne prijavljuju se oni koji bi imali zaista ozbiljne namjere jer ih je sram. Šteta, jer šta ima sramotno u upoznavanju potencijalnog partnera, pa i javno!

  • 14.01.2021.

    Nekako mi se cini da se oni zbilja vole. Bas su mi simpaticni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare