To je to što me zanima!

Antonija Mandić otkrila kako je očarala zavodnika Clooneyja

Antonija Mandić je u talk showu Studio 45 ugostila najveće hrvatske zvijezde. Prije nego je počela voditi emisiju pokorila je polovicu najvećih holivudskih zvijezda
Vidi originalni članak

Antonija Mandić (31) voli se našaliti da je hrvatska Oprah Winfrey ili, ako je jako dobre volje, da je Jennifer Lopez. Duhovita bivša novinarka RTL-ova Exkluziva iduće godine na Valentinovo proslavit će godinu dana od kad radi kao urednica i voditeljica emisije Studio 45 na RTL 2. Nakon što je intervjuirala pola Hollywooda, u tridesetima je, kaže, bila spremna na nove izazove.

- Uvijek sam htjela imati talk-show. Ljudi su mislili da sam zbog njega odlučila promijeniti izgled, ali kad su me skinuli s rasporeda kao novinarku, prvi put u deset godina od kad se bavim novinarstvom, mogla sam planirati tjedan. Ošišala sam se tjedan dana prije emisije, krenula na dijetu i počela vježbati - govori 186 centimetara visoka Slavonka koja je za prvu emisiju skinula 11 kilograma.

>>> Više pročitajte u novom broju 24sataExpressa

Idi na 24sata

Komentari 53

  • arsenalist 06.11.2011.

    vrlo iritantna,kad se čovjek grohotom smije svojim forama,nikad nije dobar znak...

  • yumma 06.11.2011.

    Ova žena je toliko iritantna sa svojim kreveljenjima,lošim humorom i neinformiranošću i neznanjem da je jednostavno negledljiva.Neki put je toliko odsutna,toliko nesnalažljiva da se čudim kako je uopće dobila tu emisiju. Jednostavno je loša,a usporedba s Oprah je smiješna.

  • Florijan 06.11.2011.

    Antonija rules!

Komentiraj...
Vidi sve komentare