To je to što me zanima!

Antonija Mišura podijelila fotke luksuznog stana: 'Blago tebi! Mogu li se i ja useliti ovdje?'

Već se i ranije na Instagramu često znala pohvaliti svojim talentom za uređenje doma, a luksuzna kuhinja oduševila je svojom jednostavnošću mnoge koji prate košarkašicu
Vidi originalni članak

Košarkašica Antonija Mišura Sandrić (33) na svome Instagram profilu pratiteljima je pokazala kutak svoga luksuznog stana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako Šibenčanka često dijeli fotografije dijelova njezinog doma, pratitelji već znaju za njezin talent kada je riječ o uređenju interijera pa su mnogi jedva čekali novu fotografiju kojom će i sami dobiti ideje za uređenje vlastitog doma.

SVIĐA LI VAM SE INTERIJER? Mišuri stiže sin pa je preuredila žensku sobu: 'Mislim da je sve super sad, baš sam pogodila!'

- Kavica s mamom, ali pošto ja ne pijem kavu onda bi stavila naslov čaj s mamom. Rijetki su trenutci biti za stolom u tišini, ali kad ga imam, e onda uživam u njemu do kraja - napisala je Antonija u opisu fotografije njezine kuhinje. 

Odmah su u komentarima počeli stizati komplimenti, a fotografija kuhinje je ubrzo skupila preko 600 lajkova.

- Mogu li se ja useliti kod tebe? - upitala je jedna pratiteljica.

'JAKO SAM UZBUĐENA' Ella Dvornik otkrila čime se želi baviti kad joj dosadi Instagram: 'Kupila bih i renovirala kuće'

- Predivno i uživo i na fotkama! - napisala joj je prijateljica.

Antonija je krajem kolovoza otkrila da čeka drugo dijete. Košarkašica i njezin suprug Marko Sandrić nakon proslave šeste godišnjice braka na društvenim mrežama podijelili su nove sretne vijesti.

Nakon kćeri Tare dobit će sina, a Šibenčanka je već ranije pokazala kako je preuredila sobu za dolazak dječaka.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Medo1314 09.02.2022.

    Nimalo topline u tom prostoru.. metalni krevet? To naglašeno bjelilo.. Iskreno ne sviđa mi se nimalo i daleko je od lijepo i skladno uređenog prostora. Ali dobro,  ukusi su različiti. Možda sam zaglavio u prošlosti i možda bolje da tamo i ostanem. 

  • Suncokretic 28.01.2022.

    Ovi baldahini iznad kreveta, glave su mi fuj!  

  • Marija Magdalena 💓💓 15.10.2021.

    Stolac u kuhinji iz doba Franje Josipa...toliko o luksuzu...a da li je luksuz mjerilo sreće? To je samo za javnost a u četri zida rat

Komentiraj...
Vidi sve komentare