To je to što me zanima!

Antonija, Slavko Sobin i Nives Čanović zabavljali se na izletu

Početak ljeta i visokih temperatura svakako su razlog za bježanje na more ili rijeku. Tako i poznati pokušavaju uloviti svaku minutu za kupanje i osvježenje
Vidi originalni članak

Voditeljica Antonija Blaće, koja je nedavno promijenila prezime u Brlečić, odlučila je u društvu prijatelja, dvojca jutarnjeg show-a na Narodnom Radiju, glumca Slavka Sobina i kolegice voditeljice Nives Čanović, provesti nezaboravna dva dana u Nacionalnom Parku Krka. 

Dvodnevni izlet u organizaciji NP Krka proveli su obilazeći sve ljepote Visovca, Roškog Slapa, Skradinskog Buka i još mnogo toga drugog. 

Unatoč prilično hladnoj vodi, glumac Slavko Sobin nije mogao odoljeti skakanju u vodu u blizini Roškog slapa, dok je Nives Čanović uživala „toćajući“ noge iz brodića i slikajući hrabrog kolegu.

 Antonija se pak oduševila Visovcem i hrpom životinja koje tamo slobodno šetaju. Najviše ih se dojmio Burnum, rimski vojni amfiteatar. Arkade i zidovi vojnog vježbališta vratili su ih u povijest tako da je pao dogovor na licu mjesta o dolasku na manifestaciju Burnumske Ide koje se ove godine održavaju od 05. do 08.kolovoza.  S obzirom na opuštenost i dobru atmosferu koja je vladala ova dva dana za očekivati je i spontano prerušavanje u rimske careve i ljubimice na ovogodišnjim Idama. 

- Ova naša Hrvatska je čudo. Ja sam iz Šibenika tako da mi nije prvi put u NP Krka, međutim to se toliko razvija s ponudom da se svaki put iznova oduševim s onim što ovdje doživim - rekla nam je Antonija Blaće. Očaranost su podijelili i Slavko i Nives.

- Nama kolege jaaaako zavide jer smo pobjegli s posla u ovaj raj na zemlji - kroz osmijeh nam je rekla Nives dok je Slavko nadodao:

- Mislim da bi svi koji nisu, pod hitno trebali obići NP Krka jer ovaj gušt skakanja i kupanja je neprocjenjiv - zaključio je. 


 

 


Idi na 24sata

Komentari 6

  • kokaza5 12.07.2015.

    Jedan od najljepših nacionalnih parkova na svijetu !

  • El Tractor 09.07.2015.

    Umjesto na medeni misec, ona s prijateljicama na izlet hehe.

  • popcorn2 09.07.2015.

    Sad napišite koliko košta ulaznica u NP Krka i koliko košta razgledavanje Roškog slapa.Prosjećan hrvatski građanin to sebi ne može priuštiit,posebno ako je obitelj u pitanju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare