To je to što me zanima!

Antonija Šola predstavlja novi singl i spot 'Ljubi se žmireći'

Uz novi zvuk, Šola je pokazala i novi ženstveni i senzualan stajling koji odgovara njenom novom singlu 'Ljubi se žmireći' u kojem zavodljiva Antonija pleše uz štangu
Vidi originalni članak

Antonija Šola predstavlja novu pjesmu i spot 'Ljubi se žmireći'. Nakon pjesme 'Samo u parfemu' ovo je drugi singl kojeg će Antonija objaviti za Croatia Records i time najaviti novo stvaralačko i diskografsko razdoblje.

Uz novi zvuk i produkciju koju za ovu pjesmu potpisuje Zvonimir Dusper, Antonija se odlučila i za novi image i styling za koji se pobrinu o Ivan Friščić . S vizualnom promjenom Antonija je itekako zadovoljna, a koliko se senzualno i ženstveno osjeća pokazao je i najnoviji video spot nastao u produkciji Igora Vignjevića . Brzi ritam pjesme nametnuo je i zanimljiv spot u kojem se uz atraktivnu Antoniju pojavljuju i plesači u koreografiji Karle Ileš.

Spot pogledajte OVDJE:

Antonija Šola trenutačno se nalazi na turneji u Americi kamo je s Mladenom Grdovićem otputovala prošli tjedan, a turneju su započeli odličnim koncertom u New Yorku.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • DAKLE-DUBRAVA-ZG 13.10.2015.

    Sta ce drugo ona i sve ostale "poznate" nego se skinut. Na neki nacin se sve one bave najstarijim zanatom,samo to nece priznat,nego glume pobozne i bezgresne dame.....

  • IvanZulufepuštampašić 13.10.2015.

    Fenomenalno , jedva čekam. Antonija šola mi te volimo kad si gola....

Komentiraj...
Vidi sve komentare