To je to što me zanima!

Antonija Stupar Jurkin 'otopila je snijeg' vrućom fotografijom

Voditeljica RTL-a oduševila je pratitelje na društvenim mrežama jednom od rijetkih golišavih fotografija. Antonija se 'fotkala' ispod tuša u wellnessu te je pokazala rezultate treniranja
Vidi originalni članak

Antonija Stupar Jurkin (34) često sa svojim pratiteljima dijeli prizore iz svakodnevnog života. No sada ih je iznenadila jednom od rijetkih izazovnih fotografija. Voditeljica se fotografirala pod tušem u rovinjskom wellness centru gdje se opušta. 

Antonija je tako pokazala isklesano tijelo koje je rezultat svakodnevnih treninga. Njeni pratitelji zaključili su da bi voditeljica 'mogla otopiti snijeg' te da će 'pregorjeti Instagram', a komplimentima su se pridružili i Antonijini kolege s RTL-a. 

Voditeljica objavljuje i fotografije iz teretane, a svojim selfiejima bez šminke najviše je oduševila pratitelje. Mnogi su joj poručili da je bez šminke još ljepša. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • klo1 21.01.2017.

    Prije rtl bila je komad a sad ko i sve druge nepovratno ih je unakazilo sminkanje svaki dan za tv vise nije to to...

  • Abbalababba 20.01.2017.

    Da mi je vidjet ove manekene koji tako ružno komentiraju... Žena je zgodna i lijepo građena. O ukusima se ne raspravlja, ali kako nekome može takva ljepotica biti ružna? Ima pravilne crte lica, lijep ten, oči, jagodice, nos, usne i zube. Što još treba? Jadnici.

  • 20.01.2017.

    o dobra je dobra mmmm

Komentiraj...
Vidi sve komentare