To je to što me zanima!

Aquaman viđen u javnosti prvi put nakon razvoda s glumicom

Fotografi su ga uočili ispred trgovine u Los Angelesu s kartonskom kutijom u ruci. Na sebi je imao crnu kombinaciju te beretku kojom je vješto sakrio lice. U prvi plan došla je njegova ruka bez prstena
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Jason Momoa (42) pojavio se prvi put u javnosti nakon vijesti o razvodu s Lisom Bonet (54). Fotoreporteri su ga uočili ispred trgovine u Los Angelesu s kartonskom kutijom u ruci. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na sebi je imao poderane crne hlače i majicu iste boje. A cijelu kombinaciju upotpunio je cipelama i beretkom kojom je vješto sakrio lice. No, u prvi plan je došla njegova ruka bez vjenčanog prstena. 

Podsjetimo, par se nedavno odlučio razvesti nakon 16 godina veze i 5 godina braka, a svoj 'kraj' ljubavi podijelili su na društvenim mrežama. 

- I tako dijelimo vijest da se rastajemo. Ne zato što mislimo da je vrijedno vijesti, već zato da bismo nastavili sa svojim životima dostojanstveno i pošteno. Ljubav između nas se nastavlja, razvija se na način na koji želi biti poznata i živjeti. Oslobađamo jedno drugo da budemo ono što učimo postati - napisali su tada.

BILI SKUPA 19 GODINA Amber Heard krive za raspad braka Jasona Momoe i Lise Bonet: 'Upropastila je i Deppa'

Obožavatelji su ostali šokirani, a kasnije su za razvod okrivili Amber Heard (35) s kojom se navodno nastavio viđati nakon snimanja 'Aquamana'.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Nodi4444 20.01.2022.

    Bome se i ovaj ugojio...

  • Zagreb u srcu 19.01.2022.

    Čovjek je u postupku razvoda i sad se njegovo ne nošenje prstena predstavlja kao neka šokantna vijest,breaking news???!!!!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare