To je to što me zanima!

Aquarius: U petak je freestyle bitka, a u subotu uvaljivanje...

Rokavela predstavlja freestyle battle gdje će dvije ekipe od po dva MC-a međusobno odmjeravati svoje snage u Aquariusu, a u subotu slijedi uvaljivanje dečkima i curama
Vidi originalni članak

U petak 6. travnja Rokavela team i klub Aquarius nastavljaju sa svojom misijom buđenja hrvatskog hip-hopa. Prvi put u Hrvatskoj, a i šire, Rokavela predstavlja freestyle battle gdje će dvije ekipe od po dva MC-a međusobno odmjeravati svoje snage i sposobnosti. Rokavela team pobjedniku poklanja tri besplatne pjesme u Red Records studiju i video spot za jednu od tih pjesama.

Osim toga, posjetitelje očekuju i nastupi ponajboljih mladih izvođača. Publiku će tako prije i nakon okršaja MC-a zabaviti Fil Tilen, Ghetto Productions, S.U.X., Koba i Sirko. Za najveće i najnovije urbane hitove i hip hip klasike pobrinut će se DJ rezident Brc.

Osim vrhunske zabave posjetitelje očekuje i posebna akcija pića pa će tako za cijenu jednog Beck'sa do jedan sat poslije ponoći moći dobiti dva.

U subotu 7. travnja Sound Designersi donose 'Uvaljivanje' djevojkama i dečkima na kojem prolaze samo dobri uleti, odlična glazba i dress code. Djevojke će juriti klubom kako bi ljude obojile u fluroscentno zelene, narančaste i ružičaste boje od kojih će se još više isticati na podiju. Na prvom katu za zabavu će biti zaduženi Dj-vi Odium&Basta ili Protokol dok će na drugom posjetitelje zabavljati rezidenti Thalia i Martyn Negro.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare