To je to što me zanima!

Arapski princ nudi Kim milijun dolara da provede noć s njim

Šest milijuna kuna za noć provedenu s njim prije nekoliko tjedana ponudio je starleti Adel Al-Otaibi pored jednog od brojnih 'selfija' koje je objavila na Instagramu
Vidi originalni članak

Jedan princ iz Saudijske Arabije navodno je starleti na društvenoj mreži ponudio milijun dolara, to jest, oko 6 milijuna kuna, da provede noć s njim. To ne bi bilo toliko neobično da prijatelji ne tvrde da je Kim Kardashian (34) pristala te da će u siječnju biti prinčeva posebna gošća u Saudijskoj Arabiji. 

Prije nekoliko tjedana Adel Al-Otaibi, pišu strani mediji, pored jednog od brojnih 'selfija' koje je Kim objavila na Instagramu ponudio joj je milijun dolara po večeri. 

Supruga Kanyea Westa (37) i majka malene North (1) već je pristala izaći s muškarcem, koji joj nije partner, u zamjenu za novac. Prošle godine bila je pratilja milijarderu Richardu Lugneru (81) na tradicionalnim bečkom Opernom balu. Platio joj je 2,75 milijuna kuna, a kasnije je požalio jer mu je bila jako dosadna, a nije htjela ni plesati s njim. Starleta pak tvrdi da je austrijski građevinski poduzetnik prema njoj bio agresivan i grub i da ju je pokušao namamiti da ostanu sami zajedno.

Idi na 24sata

Komentari 223

  • 16.12.2014.

    boli me ona stvar za nju

  • 16.12.2014.

    boli me ona stvar za nju

  • felipe 15.12.2014.

    Fata je Fata, a dvaput je dvaput :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare