To je to što me zanima!

Arcade Fire priredili su odličan koncert za 20 tisuća gostiju

Prvu večer festivala zavorio je britanski indie pop bend Pulp. Prije njihovog koncerta, u ponoć, organizatori su priredili vatromet. Na videozidu su prikazivali šaljive poruke
Vidi originalni članak

Novosadski punk rock bend Atheist Rap otvorio je sinoć 12. Exit festival na petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Na glavnoj pozornici svirali su i Bad Religion in Los Angelesa te beogradski alternativni rokeri Darkwood Dub. Najspektakularniji koncert za više od 20.000 obožavatelja, većinom iz Velike Britanije i Nizozemske, priredio je kanadski indie rock bend Arcade Fire. Ovogodišnji dobitnici nagrada Grammy i Brit Awards koncert su otvorili najvećim hitovima 'Ready To Start' i 'Keep The Car Running', a publiku su rasplesali pjesmama s novog albuma 'The Suburbs'.

- Napokon smo u Srbiji. Jeste li uzbuđeni? Ja jesam, kao da sam ugledao Papu, a zadnji put vidio sam ga s 18 godina na festivalu. Vrijeme leti - šalio se pjevač Win Butler (31). 

Njegova supruga Régine Chassagne (33) na pozornici je pokazala svestranost sviravši bubnjeve, mandolinu i klavijature. Prvu večer festivala zatvorili su Pulp. Britanski indie pop bend, kojima je sredinom 90-ih komercijalni uspjeh donijela pjesma 'Common People', okupili su se poslije devetogodišnje stanke. 

Pjevač Jarvis Cocker (47) u šali je zahvalio organizatorima što su točno u ponoć, prije njihova koncerta, priredili vatromet. Na velikom videozidu Pulp je prikazivao šaljive poruke na engleskom i srpskom jeziku. Srpski im je očito dobro legao jer su na materinjem krivo napisali riječ buka - umjesto noise potkralo im se niose. Najveće ime na dance areni bio je kanadski DJ Tiga.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare