To je to što me zanima!

Argentinac: 'Oprosti, Messi, ali zbog nje navijam za Hrvatsku'

Ovo je razlog zašto muškarci toliko vole nogomet, napisali su autori albuma najljepših djevojaka s ruskih tribina. Osim Hrvatice, publiku su očarale i Kolumbijka, Ruskinja i Francuskinja
Vidi originalni članak

- Oprosti Messi, ali navijam za Hrvatsku - napisao je jedan Argentinac ispod fotografije prekrasne hrvatske navijačice. Popularna internetska stranica 9gag objavila je slike navijačica iz svih država koje se natječu na Svjetskom prvenstvu u nogometu. Od svih ljepotica, o 'našoj' se najviše priča. Fotografija ove nepoznate djevojke vjerojatno nije snimljena na SP u Rusiji, ali ljubitelje nogometa to nije zasmetalo.

- Preslatka je, selim se u Hrvatsku - napisao je jedan komentator, a mnogi su se s njim složili. Jedna djevojka je napisala da je po brojnim komentarima zaključila da mnogi od gledanja u navijačice nisu ni gledali nogomet.

Ovo je razlog zašto muškarci toliko vole nogomet, napisali su autori albuma najljepših djevojaka s ruskih tribina. Osim Hrvatice, publiku su očarale i Kolumbijka, Ruskinja i Francuskinja.

Vatrene u Rusiji bodri i prleijepa Ivana Knoll koja od početka Svjetskog prvenstva plijeni pažnju svojim fotografijama iz Rusije. 

Ivani popularnost iz dana u dan raste. Na Facebooku je dobila tisuće zahtjeva za prijateljstvom, a na Instagramu tisuće pratitelja nakon što su je navijači vidjeli na utakmicama Hrvatske.

- Nisam navikla na ovakvu popularnost, ali imam vremena za sve, nikog još nisam odbila, stvarno mi se nije problem fotografirati ako će ljudima ostati lijepa uspomena - rekla je Ivana.

VATRENA AMAJLIJA Skinula haljinu i sad navija u bikiniju: Ivana, vrati se na SP

Idi na 24sata

Komentari 21

  • sprangija 02.07.2018.

    Samo ti majstore iz Argentine preseli u Hr ako volis rucni rad

  • kung fu panda 02.07.2018.

    Kad napišete francuzica jednom čovjek pomisli ok greške se događaju svima ali kad napišete dva put francuzica eee onda brata što reći ???

  • 01.07.2018.

    ljepotica

Komentiraj...
Vidi sve komentare