To je to što me zanima!

Arlo nije mogao niti pomisliti da će mu čovjek biti prijatelj

Što bi se zbilo kada bi asteroid koji je zauvijek promijenio sudbinu dinosaura u stvari promašio Zemlju i da dinosauri nisu izumrli tada? Život bi bio dosta drugačiji
Vidi originalni članak

Čak i kad se uzmu u obzir svi ostali ‘čudni filmovi’ iz Pixarovog opusa, ' The Good Dinosaur' je ipak čudniji od svih, a još nije niti u kina došao. Film je prvo dobio posve novog redatelja ( Peter Sohn je zamijenio Boba Petersona , redatelja ‘Nebesa’ ) a zatim je i datum puštanja pomaknut za čak cijelu godinu. I premda je jedan Pixarov veteran preuzeo vodstvo od drugog, to je i dalje značilo da se film kreće u novom pravcu.

Ugrubo ispričano, opet je u igri klasična priča o dječaku i njegovom psu. Razlike su u tome što se sve odvija na Zemlji na kojoj asteroid nikad nije udario i na kojoj su dinosauri ostali ‘vladajuća’ vrsta. No prava razlika je u tome sto je u ovoj priči dječak Spot u stvari ‘pas’, dok je dinosaur Arlo u stvari jedanaestogodišnji dječak.

Na glasovima Disney, kao i inače, nije štedio pa ćemo u glavnim ulogama čuti Raymonda Ochou, Jeffreya Wrighta, Stevea Zahna, Annu Paquin, Sama Elliotta, Frances McDormand , i mnoge druge.

Film u naša kina dolazi početkom prosinca, a dok ne dođe, morat ćete se zadovoljiti drugim foršpanom.


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare