To je to što me zanima!

Armani odao počast Ukrajini, revija u Milanu protekla u tišini

Na službenim profilima modne kuće pratiteljima se obratio dizajner koji je odlučio predstavljanje nove kolekcije upriličiti bez glazbe, kako bi pokazao solidarnost prema teškoj životnoj situaciji ukrajinskog naroda
Vidi originalni članak

Dizajner Giorgio Armani (87) u Milanu je predstavljao novu kolekciju za jesen-zimu '22./'23., a kako bi odao počast krizi u Ukrajini i ukrajinskom narodu, odlučio je odreći se glazbe.

- Gospodin Armani je odlučio ne puštati glazbu na predstavljaju Giorgio Armani reviji kao znak poštovanja za tragediju u Ukrajini - priopćio je dizajner na službenom profilu.

 

- U intimnom okruženju malog kazališta koje odaje dojam kutijice za nakit, Giorgio Armani se ponovno vraća znakovima koji poistovjećuju njegov stil s kolekcijom Giorgio Armani jesen-zima 2022-23. Prvo, mekoća, izražena u fluidnim i izduženim siluetama koje plešu na svakom koraku. Slijedi preciznost točnih konstrukcija i osjećaj elegancije stvorene odricanjem od suvišnog. Repertoar elemenata koji se fokusira na osobu i nadopunjuje njezin karakter, poput portreta umjetnika koji stvarnost vidi kroz filter svoje mašte, ne dopuštajući da se to nametne subjektu - opisao je dizajner novu kolekciju.

Ovim potezom Armani je podijelio korisnike Twittera. Neke je oduševio, dok su drugi pokazali da smatraju ukidanje glazbe nevažnim.

MODNI GENIJALCI Začetnici minimalizma: Giorgio Armani i Calvin Klein uveli su jednostavnost u svakodnevicu

- Kako će to točno pomoći Ukrajini? - jedan je od komentara ispod objave.

- Napokon je netko u modnoj industriji progovorio na temu rata u Ukrajini. Hvala ti Giorgio od srca, modna bi industrija mogla učiniti toliko toga.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare