To je to što me zanima!

Arnoldov sin skijao i polomio se, krv mu je tekla po stražnjici

ŠIVALI MU GUZU Patrick Schwarzenegger jedva je preživio pad na stazi, a njegov brat lani je potrgao kosti na surfanju. Patrick se nakon šivanja oporavlja u bolnici
Vidi originalni članak

Iz jezive posjekotine na stražnjici curila mu je krv, a sa skijališta u Idahu odnijeli su ga na nosilima. Imao je masku za kisik. Arnoldov sin Patrick fotografije modrica i rane je stavio na Twiter.

Liječnici ga isprva nisu micali jer su se bojali da je je ozlijedio kralježnicu. Odveli su ga u lokalnu bolnicu. Patricku Schwarzeneggeru (18) ondje su šivali posjekotinu na stražnjici i očistili mu ogrebotine koje je imao na leđima. Sad se oporavlja.

- Ovo je samo mala nesreća. Hvala liječnicima na svemu što su učinili za mene - zahvalio je ozlijeđeni mladić. 


Nesreća je ozbiljno zabrinula njegova oca Arnolda, koji se proslavio ulogama neuništivog snagatora Terminatora, jer mu je i mlađi sin Christopher (13) umalo poginuo prošle godine u srpnju. Dječak je potrgao kosti dok je surfao s prijateljima na plaži u Malibuu. Iznenada ga je poklopio veliki val.

Spasioci su ga izvukli iz mora i u kritičnom stanju prevezli u bolnicu. Christopher je imao višestruke prijelome kostiju i nagnječenje pluća. Bio je u komi i liječnici su se borili za njegov život.

Bivši guverner Kalifornije bio je utučen jer je u to vrijeme njegova supruga Maria Shriver (56) podnijela zahtjev za rastavu. Glumac ju je godinama varao s kućnom pomoćnicom, s kojom je dobio sina.

Natukla usne, a na nogama ima podljeve

Madonna je pala na pozornici dok je vježbala koreografiju za turneju.Fotografije je stavila na Facebook.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • dadomatos 12.03.2012.

    znate kaj je mali reko za skijanje"I'll Be Back".

  • polic88 12.03.2012.

    i sad to hrv naciju zanima jer si je tatin sin po nicem bitan i nicem pridonio razdero guzicu..stv zlo,idem misu uplatit za ozdravljenje guze

  • zombikombi 12.03.2012.

    ´´potrgao´´ kosti.... kosti se lome a ne trgaju... ovi novinari na 24h bi mogli malo poraditi na pisanju... ovaj clanak je jos i ok, s obzirom kakvih tipfelera i ostalih s...nja zna bit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare