To je to što me zanima!

Arsen je odavno trebao dobiti svoju ulicu, trg ili spomenik

U svom je gradu dobio Kuću umjetnosti Arsen, no to je za takvu veličinu puno premalo. I Zagreb, kojem je pisao, s kojim se 'volio tajno', već mu se trebao odužiti, zahvaliti na svemu što je dao, ne samo Zagrebu
Vidi originalni članak

Večeras će pasti mnoge teške riječi i lake note. Molim dva aplauza. Raziđite se u malim skupinama. Raziđite se u skupinama po dvoje. Ajte ća, dio je jedan od 'performansa' Arsena Dedića. U srijedu je knjiga Zlatka Galla “Čovjek kao on” doživjela i zagrebačku promociju.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • Suštinu u prvi plan 23.12.2021.

    Da, stvarno. Ulicu ili trg u Zagrebu. Barem. Iznenađuje kako je malo komentara. Ljudi se lijepe na neke druge sadržaje. Šteta.

  • Luna777 18.12.2021.

    Arsen Dedić doista je zaslužio da se sjećamo svih njegovih rapsodija, pjesama za srce i dušu, kroz milozvučnu glazbu i tako životnih stihova. Eto samo mali dio prekrasnih stihova jedne njegove pjesme, a mogli bi citirati prelijepe stihove iz svake njegove pjesme. "Tvoje nježne godine, što mi mogu dati Tvoje srce dugo znam, neće da me shvati Tvoje oči pune sna, kako da me slijede Moje pjesme tužne su, za te još ne vrijede Ti bi htjela zauvijek što sam davno dao Tebi život nudi sve, ja sam ljubav krao Svoje nježne godine ti ćeš dati drugom Jer ja bih tvoje poljupce ispunio tugom". Da, zašto ne, ulica po velikanu glazbe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare