To je to što me zanima!

Arsen tijekom večere psovao pa otišao plakati

Tijekom večere Splićanin je počeo psovati. Zatim je otrčao u sobu i briznuo u plač pjevušeći “You are my sunshine”. Stanare smetaju takvi ispadi
Vidi originalni članak

Dok je u tajnoj kući atmosfera i u četvrtak bila prilično mirna, u velikoj su stanari bili na rubu živaca. Mučilo ih je hoće li izvršiti tjedni zadatak i osvojiti novih 100.000 kuna. Napetost je kulminirala tijekom večere. Arsen je izgubio kontrolu i bez razloga počeo psovati, a zatim se digao od stola i otrčao u spavaonicu. Tamo je briznuo u plač. Uz to je tiho pjevušio pjesmu “You are my sunshine”, koja je i izazvala takvo njegovo ponašanje. Poslije se vratio se za stol, ali stanarima nije objasnio što mu je bilo. Napetost u velikoj kući izazivaju i pothvati “zlatne” stanarke Mateje. Uvjerena da je tajni agent netko od njenih sustanara, Martina se strašno razbjesnila otkrivši da joj nema jogurta.
- Netko pojede 501 jogurt dnevno, a ja ne pojedem nijedan i onda se još moje ždere. Pa ide mi na živce takva stvar, pa budite malo humani ljudi - vikala je ljutito Martina. Maja-Paola požalila se curama kako je Arsen strašno nervozan i koristi svaku priliku da se otrese na nju. Cure se se složile da je Splićanin iz nekog razloga ima na piku. Zategnuta je situacija i između Arsena i Gorana, a ulje na vatru dolijeva Krešo ogovarajući Gorana.

>>> ŽESTOKE VOŽNJE NA MOTORIMA
Ekscentrična stanarka iz Palinoveca velika je zaljubljenica u motore. Mateja Ivoš ima vozačku tek mjesec i pol dana, a već vozi oldtimere i Harley. Na tijelu ima brojne ožiljke.

>>> MAMA I TATA ODOBRAVAJU SEKS
Roditelji Arsena i Senke podržali su navodni seks između njih. Doris Košta i Darko Lončar kažu kako je to prirodna stvar. Oboje ne bi imali ništa protiv da par ostane i vani skupa.

>>> POLJUPCI NA OGLEDALU
Tajna agentica Mateja ostavila je stanarima velike kuće poruku i tragove poljubaca na ogledalu. Goran i Senka složili su se da izgleda kao da je Tessa izljubila ogledalo.

>>> MAJA-PAOLA IMA STRATEGIJU
Senka i Maja razgovarale su o nominacijama. Maja-Paola rekla je da joj je najveći problem što ne zna koga će nominirati, ali da će to riješiti tako da se “vrati na sam početak”.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • diki 27.10.2007.

    Kakvu ste vi budalu napravili!!??

  • bigmama3 27.10.2007.

    Mama i tata od Arsena pa jeste li vi normalni,da ostane s njom poslije BB,ni u ludilu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare