To je to što me zanima!

Ashley Graham pokazala obline u zlatnoj haljini, a čizme koje je nosila koštaju oko 42 tisuće kn

Graham koja je u siječnju dobila blizance, pokazala je svoje prirodne obline u svjetlucavoj zlatnoj haljini i par novih Jimmy Choo x Timberland Crystal Boots, koje se prodaju po cijeni od 42 tisuće kuna
Vidi originalni članak

Ashley Graham (35) su u četvrtak navečer ulovili fotografi pri izlasku s rođendana prijateljice Tori Kelly u hotelu Peninsula na Beverly Hillsu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Plus size model kojoj statement izgled nije stran, pokazala je svoje obline u otvorenoj zlatnoj haljini. Plus size model, koja je u siječnju dobila blizance, pokazala je svoje prirodne obline u svjetlucavoj zlatnoj haljini i paru novih Jimmy Choo x Timberland Crystal Boots, koje se prodaju po cijeni od 42 tisuće kuna (5000 eura).

35-godišnji model i majka troje djece, poznata po svojoj mantri 'ljepota prije veličine', izgledala je samouvjereno u izazovnom kompletu.

Haljina otvorenih leđa isticala je njezinu figuru pješčanog sata s visokim prorezom na lijevoj nozi, a spojena s dvije trake koje prelaze preko leđa.

Crnokosa ljepotica kosu je skupila u punđu, dok su joj duge šiške sprijeda uokvirivale lice.

RODILA JE KOD KUĆE Plus size manekenka otkrila da je zamalo umrla na porodu: 'Jedva su zaustavili krvarenje'

Asimetrični dizajn imao je dugački dio s jedne strane, koji je pobornica bodypositivity pokreta vrtjela dok se okretala kako bi zauzela pozu za kameru.

Ashley je svoju spektakularnu odjeću dopunila naušnicama i blistavim čizmama iz kolekcije Jimmy Choo x Timberland.

Cipele ukrašene kristalima imaju špicaste vrhove, kopčanje na vezice i detalje s logotipom.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ninorasic 17.12.2022.

    kolinje

  • BabaYaga 17.12.2022.

    Senzacionalni outfit, taman za nju 😅🤦🏾‍♀️

  • Imperatrice 17.12.2022.

    Jooj po mom ukusu stvarno previše kila, kobasica, naslaga, celulita... Šteta... pogotovo što ima prelijepo lice, da se malo ne stesa. Pod malo mislim min. 15-20 kg

Komentiraj...
Vidi sve komentare