To je to što me zanima!

Ashley tvrdi da su obline 'in': 'Ovako izgledaju prave žene'

Plus size manekenka fotografirala se u kućnom ogrtaču i pratiteljima pružila pogled na svoje adute, a nedavno se fotografirala u bikiniju za časopis 'Sports Illustrated'
Vidi originalni članak

Manekenka Ashley Graham (28) pozirala je u kućnom ogrtaču i očarala pratitelje. Oduševljeni komentatori pohvalili su njene adute, nagradili je lajkovima i zahvalili joj jer na njih djeluje 'veoma inspirativno'.

- Ovako izgleda prava žena - napisao je jedan obožavatelj, a neki su pisali da im je promijenila život.

Plus size ljepotica nedavno se fotografirala u bikiniju za časopis 'Sports Illustrated', a prije toga je prošetala pistom na reviji Michaela Korsa.

Graham kaže kako joj žene često prilaze i govore da su se zbog nje napokon prihvatile sebe.

- Ima dana kada zaboravim na to, a onda mi priđe uplakana žena i kaže: 'Zbog tebe sam se danas usudila odjenuti kratke hlače' ili dobijem email u kojem piše 'Seksala sam se sa suprugom s upaljenim svjetlom' - rekla je Ashley.

Idi na 24sata

Komentari 166

  • tanjafilip 20.02.2017.

    Ok ,cura je lijepa i mlada!Nekom debela,nekome ne! O ukusima se ne raspravlja,svatko ima svoje!Najbitnije da je čovjek uistinu zadovoljan sam sa sobom i svojim tijelom i izgledom! Premda je malo takvih danas!Na kraju krajeva,nije najvažnija stvar kako čovjek izgleda ni kako je obučen,bitnije je da je čovjek" čovjek"!😘

  • frenky___ 20.02.2017.

    Pričajte vi šta hoćete,ova žena je prekrasna😍😘

  • sol 20.02.2017.

    Dobra, samo ako grudice nisu siikon???? inace uh sunce ti kalaisano!

Komentiraj...
Vidi sve komentare