To je to što me zanima!

Ashton i Mila žele imati dijete: To im je važnije od vjenčanja

Glumica je snimljena sa zlatnim prstenom na 'zaručničkom prstu'. Nedavno su se pojavile glasine o trudnoći glumice koja u zadnje vrijeme nosi samo široku odjeću
Vidi originalni članak

Čini se da bi Mila Kunis (30) uskoro mogla uploviti u bračnu luku s Ashtonom Kutcherom (35) koji se nedavno, nakon dvije godine natezanja, uspio službeno razvesti od bivše supruge Demi Moore (51). Već neko vrijeme kruže glasine da par planira podići svoju vezu na višu razinu. Nedugo prije vjenčanja njezina brata u subotu na Floridi, glumica je snimljena sa zlatnim prstenom na 'zaručničkom prstu', a nedavno su se pojavile i glasine o trudnoći glumice koja u posljednje vrijeme nosi samo široku odjeću. Prijatelji para otkrili su da žele imati dijete koje planiraju odgajati u skladu sa židovstvom i kabalom, židovskim mističnim ezoteričnim učenjem o Bogu i svijetu čiji je glumac godinama sljedbenik. 

- Žele imati dijete sada i to im je daleko važnije od vjenčanja. Mili je tradicija vrlo važna, želi odgajati djecu u skladu sa židovskom religijom i kabalom - otkrio je izvor za američki portal RadarOnline.

Ashton i Mila upoznali su se na setu serije 'Lude sedamdesete' kada je ona imala 14 godina, a u vezi su tek od travnja prošle godine. 


Idi na 24sata

Komentari 14

  • croluka 12.12.2013.

    Ona je lijepa dok ne počne pričat.. Onda sve pada u vodu...

  • 11.12.2013.

    good luck!

  • LebronPetrovic 11.12.2013.

    Neka posvoje Justina Biebera !

Komentiraj...
Vidi sve komentare