To je to što me zanima!

Ashton je napisao listu pravila kako bi ubuduće bio bolji muž

Nevjerni glumac, koji je suprugu Demi Moore prevario na šestu godišnjicu braka, napisao je listu pravila u kojoj joj poručuje da više neće koketirati s drugim ženama
Vidi originalni članak

U želji da vrati povjerenje supruge Demi Moore (48) nevjerni glumac napisao je listu pravila uz koja bi trebao postati bolji suprug. Ashton Kutcher (33) misli da će to postići ukoliko manje vremena bude provodio na Twitteru, ako se više posveti kabali i ako više ne bude koketirao s drugim ženama. Demi je slomljena nakon što je saznala da ju je glumac na šestu godišnjicu braka prevario s plavokosom Sarom Leal (22) koja je medijima ispričala kako su se seksali bez kondoma i da je Kutcher htio imati seks utroje s njom i prijateljicom.

- Ashton se osjeća grozno zbog toga što je toliko povrijedio Demi. Rekao joj je da će jednu večer napisati svoju listu pravila za bolji brak. Plakala je dok ju je čitala, ali nije sigurna je li to dovoljno da mu oprosti - otkrio je izvor.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • SpužvaBob 04.11.2011.

    Tko sa dijecom liježe popišan se budi.

  • user_112919 04.11.2011.

    Bas krasno kad ti cijeli svijet radi na braku!

  • mara044_1 04.11.2011.

    Ma, svaka čast Demi, ali on bi joj mogao biti sin. Bolje da ode dok je još vrijeme i nek si osnuje svoju obitelj, a ona nek si potraži nešto "žilavije", u skladu sa svojim godinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare