To je to što me zanima!

Ashton Kutcher javno objavio broj mobitela: Želi se dopisivati

Obožavatelj koji je poslao poruku najprije je primio automatsku poruku od glumca, a zatim mu je Ashton odgovorio na pitanje koje mu postavio u prvoj poruci
Vidi originalni članak

Glumac Ashton Kutcher (40) željan je komunikacije pa je u utorak na profilu na Twitteru podijelio privatni broj mobitela. Taj je potez mnoge obožavatelje zbunio, ali i oduševio. Uz podijeljeni broj, Ashton je poručio da mu nedostaje veza sa stvarnim ljudima i zajednicom, ali je u međuvremenu izbrisao objavu. 

Obožavatelji su, čim su vidjeli broj, pohrlili su poslati mu poruku. Čini se da je navala bila iznimno velika, pa je Ashton svima slao automatsku poruku. 

- Hej, ovdje Ashton. Ovo je automatska poruka kako bih te obavijestio da sam primio tvoju poruku. Sve ostale poruke bit će od mene. Klikni na link i dodaj se na moj mobitel kako bih ti mogao odgovoriti - pisalo je u poruci, što je šokiralo obožavatelja koji je htio komunicirati sa slavnim glumcem. 

Link, koji Ashton spominje, vodi na stranicu Community koju celebrityji koriste kako bi se približili obožavateljima.

- Definitivno neću biti u mogućnosti odgovoriti na sva vaša pitanja, ali mi je drago što se čujemo - poslao je Ashton obožavatelju u drugoj poruci, a zatim mu je odgovorio na prvotno pitanje koje mu je postavio.

Mnogi fanovi pomislili su kako je u pitanju neka zamka budući da je Ashton bez problema objavio broj mobitela na društvenoj mreži gdje ga prati 18 milijuna ljudi. 

NEMOGUĆE VEZE: Ovi horoskopski znakovi nikad ne bi mogli biti zajedno

Idi na 24sata

Komentari 2

  • normalan 365 31.01.2019.

    1sms=200$

  • 31.01.2019.

    i bolje da ga je obrisao zvali bi ga non stop

Komentiraj...
Vidi sve komentare